Меню
Количка

ЛЕПАРАЦИТ КИДС сироп 100 мл

ЛЕПАРАЦИД сироп за деца 100 мл - Имунитет
ЛЕПАРАЦИТ КИДС сироп 100 мл
  • Наличност: В наличност
  • Производител: DOLERAN PHARMA
  • Арт.номер: 51214
  • Тегло: 0.15кг
22.36 лв.
Хранителна добавка със синергичен ефект - отделните компоненти в състава й взаимно засилват действието си. Това гарантира ефикасния й противопаразитен ефект.

Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.
Активни съставки:

Кокосово масло - богато на мазнини. Съдържа каприлова, капринова, лауринова киселини и други MCT (средноверижни триглицериди), благодарение на които притежава широкоспектърно действие. Лауриновата и каприловата киселини основно оказват благоприятно влияние върху организма. В човешкото тяло лауриновата киселина се трансформира в монолаурин, който помага в борбата с бактериите и вирусите, причиняващи грип, цитомегаловирус, херпес дори и ХИВ. Монолауринът допринася за унищожаване на вредните бактерии Candida Albicans, Listeria Monocytogeneses, Helicobacter Pylori и Giardia Lamblia (протозои).

Каприлова киселина - натурално извлечена наситена мастна киселина. Използва се за лечение на вътрешни болести. Оказва положително въздействие върху здравословния баланс на чревната флора и по този начин поддържа пълноценното усвояване на храната. Редуцира процесите на ферментация, вследствие дейността на неблагоприятните гъбични образувания. Масово се прилага за лечение на бактериални инфекции. Киселината преминава през стените на мастните клетки, благодарение на сравнително късата си верига. Това увеличава ефективността й срещу виреещи в липидна среда бактерии.


Масло от Риган - съдържа флавоноиди, провитамин А, горчиви вещества, дъбилни съединения, трициклични сесквитерпени, аскорбинова киселина и др. Притежава антисептично, ефективно анти-бактериално и анти-оксидантно действие. Съдържа фитонутриенти /включително розмаринова киселина и тимол/, които оказват антиоксидантен ефект и предпазват клетъчните структури от увреждания, вследствие на кислорода.

Чесън (екстракт) - използва се като противомикробно, противоглистно и жлъчегонно средство. Противомикробното му действие се дължи на съдържанието на етерично масло. Изгонва газовете и унищожава болестотворните микроорганизми в червата. Помага в борбата срещу инфекциозните болести. Подобрява храносмилането, като стимулира секрецията на жлъчен сок.


Пирантел - антихелминтно средство, което се употребява при заразяване с острици и кръгли глисти. Парализира паразитите, в резултат на което те се изхвърлят с изпражненията от червата.

Състав:
стандартизиран екстракт от Allium sativum L. (Чесън);
кокосово масло;
масло от риган;
пирантел памоат.
Всеки 5 ml от сиропа съдържат 288 мг. пирантел памоат, който съответства на 100 мг чист пирантел. Препоръчителна доза е 100 мг. чист пирантел (съответстващ на 5 мл. сироп) на 10 кг телесно тегло.


Начин на употреба: Приема се еднократно, след хранене като се спазват описаните дози по-долу!
Схемата на дозиране, която е в зависимост от възрастта и теглото, е следната:
Възраст Тегло Дозировка 
От 2 до 6 години  10 - 22 кг 2 пъти х 1 ч.л. (5 мл)
От 6 до 12 години 22 – 41 кг 2 пъти х 2 ч.л. (10 мл)
Над 12 години  до 85 кг до 35 мл (7 ч.л)
Възрастни над 85 кг до 45 мл (9 ч.л)


Опаковка:
100 мл.

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:


Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

 

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.81 лв

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

6.58 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

8.03 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

14.23 лв.

 

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.26 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

11.64 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

12.84 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

20.30 лв.

 

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: leparatsit