Меню
Количка

МАГНЕЗИЙ ДИАСПОРАЛ табл за смучене x 20 бр

Magnesium Diasporal 98.6 mg 20 tablets. / Магнезиев Диаспорал 98.6 мг 20 табл. - Стави, Кости, Мускули
-8 %
МАГНЕЗИЙ ДИАСПОРАЛ табл за смучене x 20 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: PROTINA PHARMACEUTICAL
  • Арт.номер: 24721
  • Тегло: 0.05кг
Промоцията е валидна още:
Дни
Часа
Мин
Сек
5.73 лв.
6.23 лв.
За отстраняване на недостига на магнезий в организма
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

МАГНЕЗИЙ ДИАСПОРАЛ табл за смучене x 20 бр от Аптеки Феникс

МАГНЕЗИУМ ДИАСПОРАЛ табл. за смучене 610 мг. х 20 MAGNESIUM DIASPORAL tabl. 610 mg. х 20Профилактично и по предписание на лекаря при доказан дефицит на магнезий. Недостиг на магнезий, който причинява нарушения в мускулната активност: • Кардиоваскуларни - коронарна болест, миокарден инфаркт, аритмия • Гинекологични - профилактично по време на бременност, бременни жени с анамнестични данни за спонтанен аборт, дисменорея, пременструален синдром и др. • Други - невромускулни смушения, крампи, мигрена. Противопоказания - При свръхчувствителност към някоя от лекарствените или помощните съставки. - Magnesium-Diasporal Orange не бива да се прилага при чести прояви на бъбречни смущения. Специални предпазни мерки при употреба Да се съхранява на недостъпно за деца място. Лекарствени и други взаимодействия: Да се спазва интервал от минимум 2-3 часа при съчетано приемане на Magnesium-Diasporal Orange и следните лекарствени вещества: аминогликозидни антибиотици, цисплатин и циклоспорин А, желязо, флуориди и тетрациклини. Бременност и кърмене: Magnesium-Diasporal Orange може да се приема по време на бременност (от 10-15 седмица) и кърмене без всякакъв риск Не се препоръчва употребата на Magnesium-Diasporal Orange за деца под 10 години! Ефект върху способността за шофиране и работа с машини Няма. Дозировка и начин на приложение Възрастни: 3 пъти дневно по 1 таблетка за смучене Деца над 10 години: 2 таблетки дневно по 1 таблетка за смучене Ако след две седмици не настъпи подобрение, задължително трябва да се проведе консултация с лекар. Продължителността на употреба се преценява от Вашия лекар! Предозиране При предозиране с Magnesium-Diasporal  незабавно се свържете с лекар от най-близката спешна медицинска помощ. Нежелани лекарствени реакции При по-високи дози лечението с Magnesium-Diasporal  в редки случаи може да доведе до кашави изпражнения или диария. Приложението трябва временно да бъде прекратено и да се възобнови след подобрение и/ или изчезване на симптомите, като се намали дозата. Специални условия на съхранение: Да се съхранява при температура под 25° С. Срок на годност: 3 годиниСъстав: Лекарствени вещества; Magnesium citrate 610 mg (Magnesium=98.6 mg); Помощни вещества: захароза, целулоза на прах, лимонена киселина, ксантан, калциев бехенат, ароматизиращи вещества, оцветител Е 104.Лекарствена форма: таблетки за смучене х 20 бр. в опаковка. Производител и притежател на разрешението за употреба: Protina Pharmazeutische Gesellschaft GmbH, Adalperostrasse 30, 85737 Ismaning, Germany Tel. 0049 89 99 65 6530, fax 0049 89 96 34 46 

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·      До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·      До офис на куриерска фирма Спиди

·      Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·      До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·        До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·       До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·       Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите МАГНЕЗИЙ ДИАСПОРАЛ табл за смучене x 20 бр от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: magneziy