Меню
Количка

NESTLE

Производител: NESTLE Арт.номер: 23561
Млякото за кърмачета "NAN PROTECT":е направено с OPTIPRO® уникална технология, която оптимизира (усъвършенства) протеините, както по отношение на качество, така и по отношение на количество;съдържа HMO – олигозахариди, идентични с тези в майчина кърма;съдържа DHA (дълговерижна ненанситена мастна кис..
20.26 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 48284
НАН 1 КОМФОРТИС АДАПТИРАНО МЛЯКО 800 гр. 0+ месеца Важна забележка:Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Преди да решите да използвате мляко за кърмачета, консултирайте се с Вашия лекар за съвет. NAN 1 Comfortis е единствената формула с GENTLE START - уникалма комбинация от с..
35.90 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 55487
Nan 1 е мляко за здрави кърмачета от момента на раждането, които не се кърмят или имат нужда от дохранване. Nan 1 осигурява необходимите хранителни вещества за оптимално развитие на Вашето бебе.Благодарение на Protect Starts - уникална комбинация от съставки (Bifidus BL, OPTIPRO и LC-PUFA), той е по..
22.29 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 23815
Новият NAN 2 е преходно мляко на прах предназначено за кърмачета от 6-тия месец нататък, като течна част от разнообразното отбиващо хранене, в допълнение към другите храни.Благодарение на Protect Plus - уникална комбинация от съставки, той е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности з..
20.26 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 31699
NAN A.R. - Адаптирано мляко за кърмачета с повръщане и регургитация /гастро-езофагеален рефлукс/ Предимства: - Казеин/суроватка 70:30 - Казеин предоминантна формула - 100% растителни мазнини доставящи линолова/алфа - линоленова к-на в оптимално количество за правилно зрително и психомоторно развитие..
25.54 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 52011
NAN БезЛактоза е диетична храна, специално предназначена за хранене на кърмачета и малки деца, които проявяват симптоми на лактозна непоносимост или храносмилателни проблеми, свързани с лактозата и вследствие на това диария. Характеристики и предимства Противопоказания: Не използвайте NAN ..
24.03 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 60582
НАН CARE ВИТАМИН D сол 5мл НЕСТЛЕХранителна добавкаNAN Care е хранителна добавка за бебета и малки деца с Витамин Д, допринасящи за здрави кости и развитие на имунната система. Осигурява адекватен прием на витамин D. 2 капки на ден осигуряват 400 IU/ден Витамин D.Защо Витамин D е важен? ..
14.62 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)