Меню
Количка

ОМНИ БИОТИК МИГРА саше 3 гр х 30 бр

Omni Biotic Мигра при мигренозна болка 30 сашета 3 гр - Болка и температура
Трайно ниска цена
ОМНИ БИОТИК МИГРА саше 3 гр х 30 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: INSTITUT ALLERGOSAN
  • Арт.номер: 53087
  • Тегло: 0.07кг
85.80 лв.
Спомага за възстановяване на чревната бариерна функция, при чието нарушение могат да възникнат мигрена и главоболие.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

ОМНИ БИОТИК МИГРА саше 3 гр х 30 бр от Аптеки Феникс

OMNi-BiOTiC  МИГРА е съставен от осем естествено срещащи се в човешките черва, възпроизводими и устойчиви на стомашния сок бактериални щамове.

Мигрената е неврологично заболяване характеризиращо се с удряща, пулсираща, чукаща болка в главата от едната или и двете страни. Често е придружена с гадене, повръщане и проблеми със стомашно-чревния тракт. Факторите, които отключват това заболяване са стрес, дефицит на сън, хормонални колебания, фактори на околната среда и определени храни и напитки - особено тези, които съдържат много глутамат (вкусов подобрител) или тирамин, хистамин и/или триптофан (червено вино, шоколад или сирене). Физическите дейности усилват дискомфорта.
Съществува тясна връзка между възникването на мигрената и червата (чревните бактерии), черния дроб и мозъка. Кръвта от целия стомашно-чревен тракт първо се въвежда в черния дроб през порталната вена (vena portae), за да бъде детоксикирана там. През един голям кръвоносен съд кръвта се отвежда към сърцето и през аортата – към мозъка, където съдовете фино се разклоняват.

По този начин на мозъка се доставят хранителните вещества, абсорбирани в червата. Разбира се по този път в мозъка могат да попаднат и токсични вещества: именно тогава, когато не могат да бъдат достатъчно добре разградени в черния дроб. От своя страна, когато чревната бариера има нарушена функция поради стрес, нарушено хранене или прекалено много лекарства, токсичните вещества могат да вземат превес и да доведат до негативни ефекти в мозъка като промени в настроението, липса на мотивация, депресии, главоболие и дори мигрена. Голямото натоварване със стрес води до възпаления както в червата, така и в мозъка. Ако чревните бактерии липсват, могат да възникнат мигрена и главоболие. Специфичните пробиотични  щамове в OMNi-BiOTiC ® МИГРА спомагат  за възстановяване на бариерната функция.

Голямото количество естествена микрофлора и научно доказано действие, превръщат OMNi-BiOTiC ® МИГРА в изключително полезен продукт.


Активни съставки:
Lactobacillus casei W56, Lactobacillus acidophilus W37, Lactobacillus brevis W63, Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Lactococcus lactis W19, Lactobacillus salivarius W24, Bifidobacterium bifidum W23


Начин на употреба:
Препоръчителна дневна доза: веднъж дневно по 1 саше OMNi-BiOTiC ® МИГРА (= 3 g), предварително разтворено за минимум 1 минута в 125 ml вода - пие се след разбъркване. Препоръчва се да се приема сутрин, преди закуска или вечер, преди сън.

Може ли OMNi-BiOTiC МИГРА да се приема постоянно?
Да, принципно всички пробиотични продукти OMNi-BiOTiC® могат да се прилагат ежедневно. Това са хранителни добавки, които подпомагат правилното функциониране на храносмилането.

Какви са особеностите на OMNi-BiOTiC МИГРА?
Приема на OMNi-BiOTiC ® МИГРА спомага за:
  • значително намаляване на дните с мигрена посредством синбиотика**;
  • значително понижение в интензивността на мигрената;
  • значително подобрение в качеството на живот.
*пробиотиците са продукти, които съдържат достатъчно голямо количество
живи микроорганизми (бактерии) за подпомагане на регенерацията на чревната
флора и на храносмилателните процеси. Пребиотиците са вещества които служат изключително за хранителна среда на чревната флора и са неусвояеми за храносмилателната система на човека.
**синбиотиците са комбинация от пребиотик и пробиотик,. Оказват положително влияние чрез селективна стимулация на растежа и/или чрез активиране на метаболизма на здравословни за организма бактерии.

Защо комбинацията от множество бактериални щамове е по-ефективна в сравнение с отделни щамове?
Чревният тракт разполага с най-развитата ендогенна защитна система. Тук се образуват тези имунни клетки, които предпазват нашия организъм от токсини, вредни бактерии и вируси. В здравите черва се намират 3 пъти повече имунни клетки отколкото в далака, в костния мозък и в лимфните възли взети заедно. Освен това червата са отговорни за 80% от функциите на обмяната на веществата. Тази система може да съществува единствено и само, ако са налични достатъчно „добри“ бактерии в червата, отговорни за балансираното храносмилане. Внимателно подбраните бактериални щамове подпомагат допълнително естествените защитни механизми на организма.


Опаковка:
30 сашета


Производител: Institut Allergosan, Германия

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·      До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·      До офис на куриерска фирма Спиди

·      Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·      До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·        До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·       До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·       Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите ОМНИ БИОТИК МИГРА саше 3 гр х 30 бр от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: omni Biotic