Меню
Количка

ORAL B

ОРАЛ Б ел.четка за деца FROZEN
-10 %
Производител: ORAL B Арт.номер: 51342
ОРАЛ Б електрическа четка за деца FROZENOral B Stage Power Frozen Electric Toothbrush for Kids 3+ Years е висококачествена електрическа четка за зъби за деца над 3 години, която е с интересен дизайн, специално разработен за почитателите на анимирания филм Frozen и осигурява деликатна грижа и ефектив..
48.83 лв. 54.26 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 40432
Oral-B Whitening Therapy Toothbrush представлява четка за зъби с активен въглен с избелващ ефект, която бързо и ефикасно отстранява плаката по зъбите, като същевременно предпазва от образуването на кариеси. По-дългите влакънца на върха на четката, почистват емайла и отстраняват повърхностните петна...
7.41 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 43252
Четката  за зъби Oral-B PRO-EXPERT с кръстосани снопчета премахва до 99% от плаката.Със средно меки влакна отлично почиства дори внай - труднодостъпни зони. Многофункционална ръчна четка с удобна за захват дръжка. Предназначена за лица над 3 годишна възраст. Препоръчите..
51.90 лв.
ОРАЛ В ел.четка за зъби STAGES POWER/детска/
-10 %
Производител: ORAL B Арт.номер: 32899
  Четката Орал-Б Кидс е със супер меки влакна, които са нежни към венците и бебешките зъбки. Нейната дръжка е със специално покритие, което позволява здраво захващане, без да се изплъзва. Невероятният цветен дизайн с героите от Мечо Пух прави миенето на зъбите още по- забавно...
54.17 лв. 60.19 лв.
ОРАЛ В ел.четка за зъби/детска/
-10 %
Производител: ORAL B Арт.номер: 23252
Toothbrush Oral-B electric children / Четка за зъби Орал-Би електрическа детска Почистваща глава, която обгръща и почиства всички повърхности. Движения с осцилации. Притежава линия с повдигнати косъмчета, с цел безупречно почистване на всяка една част на зъбите. Ултра меки косъмчета на четката, коит..
39.29 лв. 43.66 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 60380
НАКРАЙНИК ЗА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ОРАЛ - Б СЕНЗИТИВ КЛИЙН EB - 20 * 2 бр.Oral-B Precision Clean резервни накрайници за четка за зъби.Нова и подобрена, главата за електрическата четка Oral-B Precision Clean почиства зъбите и венците.Почиства по-качествено и по-дълбоко от обикновена четка за зъби;Прониква до..
21.45 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 24729
ОРАЛ В конец за зъби SUPER FLOSSOral B Super Floss представлява конец за зъби на Орал Б, с помощта на който ще почистите междузибните пространства от плака и бактерии. Конеца е подходящ за брекети, мостове и големи междузъбни пространства. Той прониква навсякъде и премахва плаката под венеца. Продук..
7.38 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 12654
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Премахва плаката от местата, където четката Ви за зъби не може да достигне. Дължина: 50 метра...
3.91 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 20137
КОНЦИ ЗА ЗЪБИ ОРАЛ - Б ESSENTIAL FLOSSПремахва плаката от местата, където четката Ви за зъби не може да достигне.Дължина: 50 метра.Производител: Oral-B Laboratories, Ирландия...
7.38 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 46101
Накрайникът 3D WHITE за електрическа четка за зъби ORAL - B  е предназначен за прицизно почистване на зъбите. Въртящата се кръгла глава обхваща всеки зъб поотделно. Средната част на четката е специално създадена да полира и избелва зъбите, докато влакната почистват плаката д..
21.45 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 28671
Заменящата глава за четки за зъби ORAL - B PRECISION CLEAN  осигурява до 400% повече отстраняване на плаката по линията на венците .Кръглата глава на четката е вдъхновена от професионални стоматологични инструменти за почистване на зъб по зъб, със специално проекти..
18.75 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 52543
Накрайникът ORAL - B CROSS ACTION за електрическа четка за зъби е със снопчета под перфектен ъгъл които да достигнат дълбоко между зъбите и да премахват плаката. Перфектно наклонените влакна, премахват 500% повече плака за превъзходно почистване. Кръглата глава на четката е със с..
21.45 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 15258
Oral-B electric children toothbrush nozzles 2 pcs / Накрайници за детска електрическа четка за зъби Орал-Би 2 бр. Почистваща глава, която обгръща и почиства всички повърхности. Движения с осцилации. Притежава линия с повдигнати косъмчета, с цел безупречно почистване на всяка една част на зъбите. Улт..
21.45 лв.
Производител: ORAL B Арт.номер: 54721
Механична четка за зъби, специално създадена за деца от 6 до 12 годишна възрастЧетката е нежна и деликатна към детските зъбиМеките влакна са разположени така, че да стигнат до труднодостъпните места и междузъбните пространства..
3.96 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)