Меню
Количка

ОРТОТЕХ ООД

ОРТОТЕХ ЕПИБРЕЙС КОМФОРТ р-р УНИВЕРСАЛ ОРТОТЕХ ЕПИБРЕЙС КОМФОРТ р-р УНИВЕРСАЛ
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62453
ОРТОТЕХ ЕПИБРЕЙС КОМФОРТ  р-р УНИВЕРСАЛэХарактеристика:    > Еластичен натиск върху мускулатурата.    > Дишащ материал с антибактериални свойства.    > Силиконова анатомична вложка.    > Не се размества при спорт. &nbs..
30.94 лв. 34.38 лв.
ОРТОТЕХ МЕКА ЯКА КОМФОРТ р-р L 8 ОРТОТЕХ МЕКА ЯКА КОМФОРТ р-р L 8
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62446
ОРТОТЕХ МЕКА ЯКА КОМФОРТ р-р L 8Индикации:    > Дисторзии на интервертебралните стави.    > Мускулни разтежения и миалгии.    > Следоперативно лечение.Характеристики:    > Меко памучно покритие.    > Комфортна ..
38.44 лв. 42.71 лв.
ОРТОТЕХ МЕКА ЯКА КОМФОРТ р-р М 8 ОРТОТЕХ МЕКА ЯКА КОМФОРТ р-р М 8
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62445
ОРТОТЕХ МЕКА ЯКА КОМФОРТ р-р M 8Индикации:    > Дисторзии на интервертебралните стави.    > Мускулни разтежения и миалгии.    > Следоперативно лечение.Характеристики:    > Меко памучно покритие.    > Комфортна ..
38.44 лв. 42.71 лв.
ОРТОТЕХ МИТЕЛА КИДС р-р универсален ОРТОТЕХ МИТЕЛА КИДС р-р универсален
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62500
ОРТОТЕХ МИТЕЛА КИДС р-р универсаленИндикации:    > След мекотъканни операции в областта.    > Травми на горния крайник.    > При гипсово обездвижване.Характеристики:    > Въздухопропусклива памучна материя.    >..
21.56 лв. 23.96 лв.
ОРТОТЕХ МИТЕЛА ЛАЙТ р-р L ОРТОТЕХ МИТЕЛА ЛАЙТ р-р L
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41871
ОРТОТЕХ МИТЕЛА ЛАЙТ р-р LХарактеристика:    > Въздухопропусклива памучна материя.    > Осигурява сигурна и комфортна опора на горния крайник.    > Ергономична конструкция с отвор за лакътя.Предназначение:    > След меко тъканни ..
21.56 лв. 23.96 лв.
ОРТОТЕХ МИТЕЛА ЛАЙТ р-р М ОРТОТЕХ МИТЕЛА ЛАЙТ р-р М
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41367
ОРТОТЕХ МИТЕЛА ЛАЙТ р-р MХарактеристика:    > Въздухопропусклива памучна материя.    > Осигурява сигурна и комфортна опора на горния крайник.    > Ергономична конструкция с отвор за лакътя.Предназначение:    > След меко тъканни ..
21.56 лв. 23.96 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62459
ОРТОТЕХ НАГЛЕЗЕНКА КОМФОРТ р-р LНаглезенка Комфорт от Orthoteh е изработена от лека и дишаща материя. Разполага с допълнителна еластична лента и стабилизира глезена. Наглезенка Комфорт от Orthoteh може да се прилага при ежедневни и натоварвания и спорт.Приложение:    > При ле..
43.76 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41555
ОРТОТЕХ НАГЛЕЗЕНКА КОМФОРТ р-р МНаглезенка Комфорт от Orthoteh е изработена от лека и дишаща материя. Разполага с допълнителна еластична лента и стабилизира глезена. Наглезенка Комфорт от Orthoteh може да се прилага при ежедневни и натоварвания и спорт.Приложение:    > При лекостеп..
43.76 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41995
ОРТОТЕХ НАГЛЕЗЕНКА ЛАЙТ р-р LНаглезенката Лайт на Orthoteh е изработена от лек, дишащ и еластичен материал. Тя деликатно обхваща глезена и оказва умерена стабилизация в областта, като запазва свободата на движение. Продуктът е приложим и при спорт и ежедневни натоварвания.Характеристики:Приляга отли..
28.13 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41994
ОРТОТЕХ НАГЛЕЗЕНКА ЛАЙТ р-р MХарактеристики:    > Изработена от дишаща, лека и еластична материя.    > Деликатно обхваща глезена, оказвайки умерена стабилизация, като запазва свободата на движение.    > Може да се прилага при ежедневни натоварван..
28.13 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62460
ОРТОТЕХ НАГЛЕЗЕНКА СТАНДАРТ р-р LНаглезенка Стандарт от Orthoteh е изработена от лека, еластична и дишаща материя. Обхваща прецизно глезенната област. Конструкцията й е комбинация от нееластични и еластични елементи. Наглезенка Стандарт от Orthoteh разполага с "Y"-образен детайл, който се до..
55.22 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41996
ОРТОТЕХ НАГЛЕЗЕНКА СТАНДАРТ р-р XLНаглезенка Стандарт от Orthoteh е изработена от лека, еластична и дишаща материя. Обхваща прецизно глезенната област. Конструкцията й е комбинация от нееластични и еластични елементи. Наглезенка Стандарт от Orthoteh разполага с "Y"-образен детайл, който се добавя от..
55.22 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62467
ОРТОТЕХ НАКИТНИК ЛАЙТ ПЛЮС р-р УНИВЕРСАЛНакитникът Лайт плюс стабилизира и укрепва китковата област.Характеристика:    > Универсален модел.    > Намалява натоварването в областта на китката.    > Захваща се за палеца, което спомага накитникът да ..
27.60 лв.
ОРТОТЕХ НАКИТНИК ЛАЙТ р-р УНИВЕРСАЛ ОРТОТЕХ НАКИТНИК ЛАЙТ р-р УНИВЕРСАЛ
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62464
ОРТОТЕХ НАКИТНИК ЛАЙТ р-р УНИВЕРСАЛНакитникът Лайт на Ортотех стабилизира областта на китката, като намалява натоварването на сухожилията. Разполага с памучна подплата на дишащия материал. Самото пристягане на китката може да се регулира.Приложение:    > Тендовагинит на флексорите ..
24.38 лв. 27.09 лв.
ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА КОМФОРТ ПЛЮС р-р Л ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА КОМФОРТ ПЛЮС р-р Л
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62495
ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА КОМФОРТ ПЛЮС р-р LНаколенка Комфорт Плюс от Orthoteh е изработена от лека, дишаща и еластична материя. Осигурява удобна стабилизация на коляното. Наколенката разполага с отвор с анатомична, трапецовидна форма и омекотяващ ринг със същата форма. От двете страни на колянната става им..
61.88 лв. 68.75 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62491
ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА КОМФОРТ р-р LХарактеристики:    > Разполага с ринг с отвор, който укрепва пателата.    > Стабилизира колянната става.    > Може да се използва при ежедневни натоварвания и спортни дейности.    > Снабдена е с от..
47.91 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62490
ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА КОМФОРТ р-р МХарактеристики:    > Разполага с ринг с отвор, който укрепва пателата.    > Стабилизира колянната става.    > Може да се използва при ежедневни натоварвания и спортни дейности.    > Снабдена е с от..
47.91 лв.
ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА СТАНДАРТ р-р Л ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА СТАНДАРТ р-р Л
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62498
ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА СТАНДАРТ р-р LНаколенка Стандарт от Orthoteh е изработена от лека, дишаща и еластична материя. Осигурява стабилизация на коляното. Наколенката разполага с ринг с трапецовидна анатомична форма. От двете страни на ставата има по два пружинни плоски елемента, укрепващи коленните връзк..
88.13 лв. 97.92 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41979
ОРТОТЕХ НАКОЛЕНКА СТАНДАРТ р-р MНаколенка Стандарт от Orthoteh е изработена от лека, дишаща и еластична материя. Осигурява стабилизация на коляното. Наколенката разполага с ринг с трапецовидна анатомична форма. От двете страни на ставата има по два пружинни плоски елемента, укрепващи коленни..
103.13 лв.
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК КОМФОРТ р-р Л ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК КОМФОРТ р-р Л
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62455
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК КОМФОРТ  р-р LНалакътник Комфорт от Orthoteh е изработен от трислойна, дишаща и еластична материя. Разполага с пелота за локален натиск. Намалява болката и натоварването в епикондилите. Налакътник Комфорт от Orthoteh лимитира крайната флексия на лакътя. Пристягането може да с..
35.63 лв. 39.59 лв.
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК КОМФОРТ р-р М ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК КОМФОРТ р-р М
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62454
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК КОМФОРТ  р-р MНалакътник Комфорт от Orthoteh е изработен от трислойна, дишаща и еластична материя. Разполага с пелота за локален натиск. Намалява болката и натоварването в епикондилите. Налакътник Комфорт от Orthoteh лимитира крайната флексия на лакътя. Пристягането м..
35.63 лв. 39.59 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62471
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК ЛАЙТ  р-р LНалакътникът Лайт на Ортотех е изработен от дишащ, еднослоен материал. Обхваща лакътя и прилежащата мускулатура, оказвайки еластична стабилизация. Напълно запазва свободата на движенията. Подходящ при ежедневни натоварвания и спорт.Показания:    >..
23.97 лв.
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК ЛАЙТ р-р М ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК ЛАЙТ р-р М
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62470
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК ЛАЙТ  р-р MНалакътникът Лайт на Ортотех е изработен от дишащ, еднослоен материал. Обхваща лакътя и прилежащата мускулатура, оказвайки еластична стабилизация. Напълно запазва свободата на движенията. Подходящ при ежедневни натоварвания и спорт.Показания:  &nb..
21.57 лв. 23.97 лв.
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК СТАНДАРТ р-р Л ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК СТАНДАРТ р-р Л
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62457
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК СТАНДАРТ  р-р LНалакътник Стандарт от Orthoteh е изработен от лека, дишаща и еластична материя. Разполага с две силиконови пелоти, които са анатомично оформени, както и с материя с разлизни зони за компресия. Може да се прилага при физически натоварвания и спорт.Приложение:&n..
50.63 лв. 56.25 лв.
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК СТАНДАРТ р-р М ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК СТАНДАРТ р-р М
-10 %
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62456
ОРТОТЕХ НАЛАКЪТНИК СТАНДАРТ  р-р MНалакътник Стандарт от Orthoteh е изработен от лека, дишаща и еластична материя. Разполага с две силиконови пелоти, които са анатомично оформени, както и с материя с разлизни зони за компресия. Може да се прилага при физически натоварвания и спорт.Прило..
50.63 лв. 56.25 лв.
ОРТОТЕХ ОРТЕЗА за горен крайник ФИКС р-р М
Ново
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41371
Orthoteh Upper Limb Orthosis Fix / Ортотех Ортеза горен крайник Фикс MПредназначение:Състояние след луксация на рамотоСлед оперативно лечение в областтаПериартритис хумероскапуларисДействие: Ортезата горен крайник Фикс на „Ортотех“ позволява стабилно и комфортно обездвижване на рамото и раменни..
80.22 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62486
ОРТОТЕХ ПАТЕЛАБРЕЙС КОМФОРТ р-р УНИВЕРСАЛПателабрейс Комфорт на "Ортотех" е подходящ за употреба при болест на Osgood-Schlatter, тендинит на пателарното сухожилие, синдром на Apex patellae и патело-фемурална артроза.Характеристики:    > Повдига пателата и понижава болката. &nb..
34.38 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62475
ОРТОТЕХ ПОЯС КОМФОРТ р-р LПоясът Комфорт на "Ортотех" се използва при мускулни травми, болки, свързани с работна поза, радикулити и дископатия.Характеристики:    > Двойно допълнително пристягане.    > 3 метални банела – високи 25 см.    > Памучна..
89.58 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 62474
ОРТОТЕХ ПОЯС КОМФОРТ р-р MПоясът Комфорт на "Ортотех" се използва при мускулни травми, болки, свързани с работна поза, радикулити и дископатия.Характеристики:    > Двойно допълнително пристягане.    > 3 метални банела – високи 25 см.    > Памучна..
89.58 лв.
Производител: ОРТОТЕХ ООД Арт.номер: 41970
ОРТОТЕХ ПОЯС КОРЕМНА/ГРЪДНА СТЕНА р-р LПоясът Коремна / Гръдна Стена на "Ортотех" е подходящ за употреба след оперативно лечение или след раждане по естествен път или със секцио.Характеристики:    > устойчива конструкция от застъпващи се ленти;    > поддържа г..
72.92 лв.
Показани са от 1 до 30 от 54 резултата (2 страници)