Меню
Количка

SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ

Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65409
БЪРЗИЯТ ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИН (АМР) - ЛЕНТА ЗА УРИНА, е имунохроматографски анализ, предназначен за качествено откриване на амфетамин в проби от човешка урина. Тестът се основава на принципа на конкурентното свързване. За целта върху определен участък от тест лентата предварително са нанесени оцвет..
2.37 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65405
БЪРЗИЯТ ТЕСТ ЗА КОКАИН (СОС) - КАСЕТА ЗА УРИНА, е имунохроматографски анализ, предназначен за качествено откриване на кокаин в проби от човешка урина.Тестът се основава на принципа на конкурентното свързване. За целта върху определен участък от тест касетата предварително са нанесени оцвет..
2.96 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65408
БЪРЗИЯТ ТЕСТ ЗА МАРИХУАНА (ТНС) - ЛЕНТА ЗА УРИНА, е имунохроматографски анализ, предназначен за качествено откриване на марихуана в проби от човешка урина.Тестът се основава на принципа на конкурентното свързване. За целта върху определен участък от тест лентата предварително са нанесени о..
2.37 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65407
БЪРЗИЯТ ТЕСТ ЗА МЕТАМФЕТАМИН (МЕТ) - КАСЕТА ЗА УРИНА, е имунохроматографски анализ, предназначен за качествено откриване на метамфетамин в проби от човешка урина. Тестът се основава на принципа на конкурентното свързване. За целта върху определен участък от тест касетата предварително са нанесе..
2.96 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65406
БЪРЗИЯТ ТЕСТ ЗА ОПИАТИ (OPI) - КАСЕТА ЗА УРИНА, е имунохроматографски анализ, предназначен за качествено откриване на опиати в проби от човешка урина.Тестът се основава на принципа на конкурентното свързване. За целта върху определен участък от тест касетата предварително са нанесени оцв..
2.96 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65403
SAFECARE КОМБИНИРАН БЪРЗ ТЕСТ ЗА 10 НАРКОТИКА - ЧАША ЗА УРИНАAMP (Amphetamine)THC (Marijuana)BAR (Secobarbital)BZO (Oxazepam)MET (Methamphetamine) MTD (Methadone)MDMA (Ecstasy)COC (Cocaine)OPI (Opiate)FYL (Fentanyl)КОМБИНИРАНИЯТ БЪРЗ ТЕСТ ЗА 10..
31.19 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65402
SAFECARE КОМБИНИРАН БЪРЗ ТЕСТ ЗА 12 НАРКОТИКА - ПАНЕЛ ЗА УРИНАAMP (Amphetamine)THC (Marijuana) COC (Cocaine)PCP (Phencyclidine)OPI (Morphine) MET (Methamphetamine) MTD (Methadone)BAR (Secobarbital)BZO (Oxazepam)MDMA (Ecstasy)TCA (Nortri..
20.69 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65400
SAFECARE КОМБИНИРАН БЪРЗ ТЕСТ ЗА 4 НАРКОТИКА – ПАНЕЛ ЗА СЛЮНКАCOC  (Cocaine)MET (Methamphetamine)THC (Marijuana)MDMA (Ecstasy)КОМБИНИРАНИЯТ БЪРЗ ТЕСТ ЗА 4 НАРКОТИКА - ПАНЕЛ ЗА СЛЮНКА, е имунохроматографски анализ, предназначен за качествено откриване на изброените 4 наркотика в проби от човеш..
16.64 лв.
Производител: SAFECARE BIOTECH(HANGZHOU)CO. LTD., КИТАЙ Арт.номер: 65401
SAFECARE КОМБИНИРАН БЪРЗ ТЕСТ ЗА 8 НАРКОТИКА - КАСЕТА ЗА УРИНАAMP (Amphetamine)THC (Marijuana)COC (Cocaine)MET (Methamphetamine)MDMA (Ecstasy)MTD (Methadone)OPI (Opiate)LSD (Lysergic acid diethylamide)КОМБИНИРАНИЯТ БЪРЗ ТЕСТ ЗА 8 НАРКОТИКА - КАСЕТА ЗА УРИН..
16.64 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)