Меню
Количка

СЪНСТАР

Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 59827
ГЪМ EASY FLOSSERS дентален конец клечка с аромат на ментаКонецът за зъби Easy-Flossers се използва лесно и удобно. Изграден е от политетрафлуороетилен, което го прави лесно плъзгаем между зъбите и по ръба на венците, като по този начин ефикасно се премахва плаката. Състои се от моно-нишка, която го ..
5.65 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 59828
ГЪМ EXPANDING FLOSS конец за зъби 30 мGUM Expanding Floss е разширяващ се конец за зъби, който ефективно почиства междузъбното пространство, без да наранява венците, което го прави особено подходящ за хора с чувствителни венци и по-големи разстояния между зъбите. Разширяващият се конец спомага за по..
7.76 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 49305
ПАСТА ЗА ЗЪБИ ГЪМ КИДС С ВКУС НА ЯГОДА 2 - 6 години 50 млФлуоридът играе важна роля в предпазването от кариес. Той ускорява усвояването на минералите върху зъбите (реминерализация) и повишава устойчивостта към киселинни атаки, за да предотвратява загубата на минерали (деминерализация). Но също така ..
5.64 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 30520
Toothpaste Gum Original white 75 ml / Паста за зъби Gum Ориджинал уайт 75 мл Новата подобрена формула е клинично изпитана за: ефективно отстраняване на петната по зъбите; предотвратяване на повторната им поява; същевременно заздравява зъбите и венците. Характеристики: Премахва петната: Деликатно отс..
9.02 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 30668
Притежава два реда косъмчета за по-добро почистване на имплантатите и около ортодонталните конструкции. Четката е с дълга шийка за достигане до труднодостъпните места...
7.46 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 46273
Toothpaste Gum Ortho for braces 75 ml / Паста за зъби Gum Орто за брекети 75 мл GUM Ortho паста за зъби под формата на гел. Повишена антикариесна защита и подобрена грижа за венците.Намалява риска от поява на бели петна и кариес – съдържа флуорид + изомалт за по-добра реминерализация на емайла; Нама..
17.84 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 49303
 Осигурява дълготрайна защита при проблеми с венците и предотвратява натрупването на зъбна плака. Предназначена е да се справи с първите признаци на чувствителните венци и с гингивита и предотвратява повторната поява на заболяванията на венците. Без съдържание на анионни пяно образуващи съ..
16.89 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 49302
Гъм Пароекс / Gum Paroex на производителя  са висококачествени гама продукти за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците. Продуктите GUM® PAROEX® се препоръчват за лечение и поддържане на фаза терапията на проблеми с венците, както и в области кат..
8.62 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 31230
ГЪМ RED-COTE таблетки за визуализиране на зъбната плака х 12 брGUM Red-Cote са таблетки за визуализиране на зъбна плака с аромат на череша, които оцветяват засегнатите участъци, с цел проверка на състоянието на зъбите и съответно предприемане на мерки по справяне с проблема. Таблетките са идеал..
5.99 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 33290
ВОДА ЗА УСТА ЗА ЕЖЕДНЕВНА ПРОФИЛАКТИКА ГЪМ ПАРОЕКС 0.06% 500 мл0,06% CHX + 0,05% CPCДобрата устна хигиена е най-добрата профилактика против образуване на плака и гингивит. Правилното почистване с четка и конци за зъби е изключително важно в грижата за зъбите, но не винаги е достатъчно.Водата за уста..
14.39 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 46411
 Възстановява и предпазва зъбния емайл, благодарение на съставките флуорид и изомалт.  Има нежно антибактериално действие, благодарение на цетилпиринхлорида, който намалява натрупването на бактериалната плака.  Успокоява венците, благодарение на босаболол, екстракта от джинд..
10.79 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 30675
Производителя създава висококачествена гама продукти Гъм Пароекс / Gum Paroex за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците. Продуктите GUM® PAROEX® се препоръчват за лечение и поддържане на проблеми с венците, както и в области като ортодонтия, имп..
9.93 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 46410
ГЪМ вода за уста SUN STAR JUNIOR 7-12год. 300 млВОДАТА ЗА УСТА JUNIOR 7-12 е допълнителен продукт за грижата на устната кухина, зъбите и венците. Тази вода за изплакване предотвратява появата на кариес върху нежния емайл на детските зъби. Уникалната формула съдържа калций и така се постига най-до..
9.35 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 30521
GUM Original White Избелваща вода за уста е специално създадена, за да поддържа и възстановява естественото бяло оцветяване на зъбите. Има благоприятен ефект за справяне с петна от храна, напитки, пушене и лекарства и за предотвратяване на повторното им появяване.  Състав:Aqua, Glicerin, P..
13.66 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 43780
Toothbrush Gum interdental 0.8 mm red 6 pcs / Четка за зъби Gum интердентална 0.8 мм червени 6 бр Уникалната двупозиционна система на четката, позволява лесното й използване във всички участъци на съзъбието.Посредством леко приплъзване с палец се постига ъгъл от 90° между работната глава на четката ..
8.35 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 46870
Toothbrush Gum interdental 0.9 mm orange 6 pcs / Четка за зъби Gum интердентална 0.9 мм оранжеви 6 бр Уникалната двупозиционна система на четката, позволява лесното й използване във всички участъци на съзъбието.Посредством леко приплъзване с палец се постига ъгъл от 90° между работната глава на четк..
8.31 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 46871
ИНТЕРДЕНТАЛНА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ГЪМ 1.1 мм ЗЕЛЕНА * 6 бр.Описание:Патентованото хлорхексидиново покритие гарантира антибактериална защита на косъмчетата за повече от две седмици;Главата на четката може да бъде прегъната под ъгъл от 90°, което осигурява по-лесен достъп до желаните зъбни повърхности;Тялот..
8.35 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 54394
GUM® BI - DIRECTION Интердентална четка за почистване на  междузъбното пространство. Много проблеми започват между зъбите, където четката ви за зъби не може да достигне. GUM® BI - DIRECTION е създадена за премахване на храна и плака възможно най..
11.06 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 51693
ИНТЕРДЕНТРАЛНА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ГЪМ  * 9 - асортиОписание:Патентованото хлорхексидиново покритие гарантира антибактериална защита на косъмчетата за повече от две седмици;Главата на четката може да бъде прегъната под ъгъл от 90°, което осигурява по-лесен достъп до желаните зъбни повърхности;Тялото ..
10.85 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 31229
ГЪМ интердентални четки за зъби Soft-picks 632GUM Soft-Picks са иновативни интердентални четки за еднократна употреба, които отстраняват натрупаната плака, трудна за премахване с обикновена четка за зъби, предпазвайки от образуването на кариес. Меките и гъвкави косъмчета стимулират и микро-масажират..
11.17 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 30523
ГЪМ Ориджинал Уайт Избелващ конец за зъби с микросилициеви частици и флоур, която премахва оцветяванията между зъбите и трудно достъпните места, осигорявайки ефективен интердентален и подвенечен контрол на плаката. За деца над 7 години.Начин на употреба:Движете деликатно конеца между зъбите. Из..
7.55 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 30674
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Единичен почистващ конец на удобен държач. Нежно почиства между зъбите и под венечната линия, където четката не достига.С ментов аромат и удобна джобна кутийка.ОПАКОВКА: 30 броя...
5.65 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 46412
Осигурява незабавен и дълготраен освежаващ ефектЕлиминира бактериите, предизвикващи лошия дъхСъдържа флуорид/Isomalt за допълнителна профилактика на кухини и ефективна реминерализация на зъбитеПочиствайте зъбите си четка два пъти на ден като част от рутината Ви за устна хигиена  Не само пр..
11.61 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 43798
Toothpaste Gum Junior 7-12 years 50 ml / Паста за зъби Gum Джуниър 7-12 год. 50 мл С вкус на ПортокалФлуоридът играе важна роля в предпазването от кариес. Той ускорява усвояването на минералите върху зъбите (реминерализация) и повишава устойчивостта към киселинни атаки, за да предотвратява загубата ..
12.18 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 40788
Toothpaste Gum Paroex 0.06% 75 ml / Паста за зъби Gum Пароекс 0.06 % 75 мл Хигиената на устата е най-добрата профилактика срещу образуване на плака и гингивит. Правилното почистване с конец и четка за зъби е от много голямо значение за грижата за Вашите зъби, но съвсем не е достатъчно. Профилактична..
8.81 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 43480
Toothpaste Gum SenziVital 75 ml / Паста за зъби Gum СензиВитал 75 мл Гел, разработен специално за облекчаване симптомите на чувствителни зъби и профилактика. Засилва естествената защита на устата; помага за предпазване на венците и зъбите от външни агресии; освежава венците и реминерализира зъбния е..
9.02 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 46872
ВОДА ЗА УСТА ГЪМ ХАЛИКОНТРОЛ СРЕЩУ ЛОШ ДЪХ 300 млВода за уста GUM HaliControl е ефективна върху контрола на лошия дъх:Успешно възстановява свежия, здравословен дъх - улавя и неутрализира всички отговорни за лошия дъх съединения, както и инхибира тяхното образуване.Осигурява продължителна защита от п..
12.26 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 31226
Въздейства в ключово важни зони, за да предотвратява гингивит и да поддържа венците здравиКлинично изпитана за ограничаване на гингивит. Микро-тънките косъмчета достигат деликатно до всички пролуки - включително интердентални зони и под ръба на венците, за да отстраняват плаката без нараняване чрез ..
6.60 лв.
Производител: СЪНСТАР Арт.номер: 30960
Toothbrush Gum Sensivital / Четка за зъби Gum сензивитал GUM Sensivital е специално разработена, така че да почиства прецизно без да наранява чувствителните зъби и венци.Усъвършенстваният дизайн на SensiVital с ултра тънките и меки косъмчета, разположени на две различни нива, нежно отстран..
7.76 лв.
Показани са от 1 до 29 от 29 резултата (1 страници)