Меню
Количка

СИЛАУТ крем вагинален 30 мл

Silaout vaginal cream 30 ml / Силаут вагинален крем 30 мл - Женска хигиена
СИЛАУТ крем вагинален 30 мл
  • Наличност: В наличност
  • Производител: LABOMAR
  • Арт.номер: 46938
  • Тегло: 0.20кг
32.24 лв.
Медикамент за лечение на микролезии, причинени от човешки папиломен вирус или от сухота на вагиналната лигавица. Защитен крем, който, благодарение на свойствата си, формира защитна бариера, с която подпомага лечението на интраепителни лезии, причинени от папиломен вирус, като подобрява процеса на зарастването им.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

Silaout vaginal cream 30 ml

Силаут вагинален крем 30 мл

Медикамент за лечение на микролезии, причинени от човешки папиломен вирус или от сухота на вагиналната лигавица. Туба 30 мл с 6 канюли, предназначени за еднократна употреба и вагинално приложение на медикамента. Предназначение: Защитен крем, който, благодарение на свойствата си, формира защитна бариера, с която подпомага лечението на интраепителни лезии, причинени от HPV /папиломен вирус/, като подобрява процеса на зарастването им.Показания: Медикаментът се използва: -за контрол на зоните с цервико-вагинални промени; -при лечение на възпалителни и дистрофични промени и интраепителни лезии /SIL - плоскоклетъчни интраепителиални лезии/. Подпомага процеса на ре-епителизация. Помага за отсстраняване на "мъртвите клетки" и поддържа чисти наличните лезии, като по този начин благоприятства ре-епителизацията им; -за възстановяване на нормалната физиологична среда след диатермокоагулация или колпоскопия; -за лечение на сухота на вагиналната лигавица и вулва; -за възстановяване на нормалната физиологична среда след предшестващо лечение по повод кондиломи на вулвата. В случаите на лезии, които предизвикват парене и/или сърбеж: оформя защитен филм, който бързо намалява болката, като създава условия на по-бързо зарастване.Състав: куркумин, докозанол, Емблика официналис, Алое вера гел, полидоканол, глицерил лаурат, мастни киселини C12-20 /8/ ОЕ, имидазолидинил карбамид, натриев дехидроацетат, СМ бета-клюкан, динатриев EDTA, млечна киселина, вода, вазелиново масло, метил-, етил-, пропил-, бутил-, парахидроксибензоат. Не използвайте този продукт, ако сте алергични към някоя от съставките. Не използвайте продукта след изтичане срока на годност. Да не се поглъща. Да се пази от деца. За локално приложение. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от пряка слънчева светлина.Дозировка и начин на приложение: По една апликация /с канюла/ в продължение на 6 последователни дни или както е предписал лекарят. След третиране на кондиломи на вулвата: 2 апликации /без канюла/ на ден в продължение на 6 последователни дни или както е предписал лекарят. При парене или сърбеж 1 вагинална апликация /с канюла/ или на вулвата /без канюла/ на ден или както е предписал лекарят. При интраепителни лезии /SIL/ от HPV:Схема за първата седмица: 1 вагинална апликация /с канюла/ в продължение на 6 последователни дни.Схема за последващите седмици: 1 вагинална апликация /с канюла/ 2 пъти седмично в продължение на 3-6 месеца или както е предписал лекарят.Производител: Labomar Srl Via N. Sauro 35 I, Истрана /област Тревизо/Дистрибутор: "Натурфарма България" ЕООД 

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:


Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

 

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.81 лв

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

6.58 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

8.03 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

14.23 лв.

 

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.26 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

11.64 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

12.84 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

20.30 лв.

 

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: silaut