Меню
Количка

СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл

Синулан Експрес Форте Спрей за нос При ринит и синузит х15 мл - Уши, нос, гърло
-8 %
СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл
  • Наличност: В наличност
  • Производител: WALMARK
  • Арт.номер: 53517
  • Тегло: 0.04кг
Промоцията е валидна още:
Дни
Часа
Мин
Сек
17.08 лв.
18.56 лв.


Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл от Аптеки Феникс

СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл WALMARK 

Медицинско изделие

Начин на действие:
При впръскване в носа, Синулан Експрес Форте формира устойчив, осмотичен, но недразнещ защитен филм върху носната повърхност. Посредством осмотичното налягане филмът изтегля хипотонична течност от вътрешността на лигавицата и придвижва течността отвътре навън. Този механичен процес отделя и дренира замърсителите, намиращи се в носната кухина (включително свободно плаващи протеинови молекули, вирусни частици и бактерии) и отпушва носните ходове. Осмотичното налягане също помага за отваряне и прочистване на синусите, а оттам намалява и вътресинусното налягане и болка. Също така, образуваният от Синулан Експрес Форте филм предпазва назалната повърхност от сухота, дразнене и неблагоприятни външни фактори. Този изключително локален, механичен и незабавен начин на действие е насочен към мястото на впръскването, без да се абсорбира в тялото и помага за бързо облекчение. Клиничните резултати показват забележимо намаляване на назалната конгестия (запушването на носа) и общите симптоми на синузит, като по този начин намалява и необходимостта от антибиотици.

Инструкции за употреба:
     1. Почистете добре носа преди да използвате продукта.
     2. Разклатете шишенцето.
     3. Отстранете предпазната капачка.
     4. Натиснете дозатора веднъж или два пъти докато се появи фина мъгла.
     5. Поставете накрайника в едната ноздра и натиснете дозатора, за да впръскате 2-3 пъти докато вдишвате леко. Повторете и в другата ноздра.
     6. Почистете накрайника с носна кърпичка и затворете шишенцето с предпазната капачка след всяка употреба.

При деца ще е необходима помощ от възрастен.
Прилагайте максимум 3 пъти на ден, до пълното възстановяване.

Състав:
Вода, глицерол (26,14%), хидроксипропилцелулоза и комбинация от етерични масла от: евкалипт (Eucalyptus globulus), лютива мента (Mentha piperita), розмарин (Rosmarinus officinalis) и мащерка (Thymus satureioides).

Предпазни мерки:
Синулан Експрес Форте е за локално приложение само в носната кухина.
Преди употреба прочетете внимателно листовката с инструкции.
Спазвайте инструкциите за употреба.
Мийте си ръцете преди употреба.
За да намалите риска от предаване на инфекция, всяко шишенце трябва да се използва само от един пациент.
Механизмът на действие на Синулан Експрес Форте е базиран на мигновена осмоза и може да предизвика леко щипене в първите 10-15 минути след всяко прилагане. Все пак, ако дразненето е твърде силно или продължава за по-дълъг период от време, е препоръчително да преустановите прилагането на продукта, тъй като може да сте алергични към някоя от съставките в Синулан Експрес Форте. Ефектът от спрея се проявява в рамките на 10-15 минути и е съпроводен с обилно отделяне на секрет от носа. За този период от време не прилагайте спрея повторно, нито друг назален продукт за лечение. Отделянето на секрети може да продължи до 4-6 часа в зависимост от тежестта на първоначалната назална конгестия (запушването на носа). Консултирайте се с лекар, ако симптомите продължават без подобрение след 14 дни употреба на Синулан Експрес Форте. Синулан Експрес Форте не е предвиден да се прилага за по-дълъг период от 30 последователни дни.

Съхранение:
Пазете от достъпа и полезрението на деца. Съхранявайте при стайна температура. Не охлаждайте и не замразявайте. Не използвайте продукта ако е с изтекъл срок на годност, ако са минали повече от 30 дни след първата му употреба или ако целостта на първичната опаковка е нарушена

Взаимодействие с други продукти:
Поради състава на Синулан Експрес Форте, също и поради механичния и локален начин на действие, взаимодействието с други системни терапии е малко вероятно. Не прилагайте други локални продукти за назално лечение 15 минути преди или след употребата на Синулан Експрес Форте.

Противопоказания:
Проверете състава на Синулан Експрес Форте и не го използвайте, ако сте чувствителни или алергични към някоя от съставките му.
Въпреки че всички вещества, използвани за направата на този продукт са получени от хранителни съставки и са в много малки количества, поради липса на достатъчно специфични данни за безопасност не ви препоръчваме да използвате този продукт при деца под 12 годишна възраст и при пациенти страдащи от астма, риносинузит от гъбичен или алергичен произход, както и в случаи на остри респираторни състояния.
Съветваме ви да се консултирате с медицински специалист преди използването на продукта по време на кърмене и бременност.

Нежелани реакции:
Синулан Експрес Форте не е опасен при поглъщане.
Избягвайте контакт с очите.
В случай на контакт, изплакнете обилно с вода.
Ако в първите минути след използване на продукта забележите някакъв тип алергична реакция (силно неотшумяващо дразнене, усещане за парене, подуване) прекратете употреба му и изплакнете обилно носа с чиста свежа вода, както и, ако е необходимо, се консултирайте с медицински специалист.
Ако забележите сериозни нежелани реакции след използването на Синулан Експрес Форте, моля незабавно уведомете производителя/дистрибутора и националните компетентни органи.
Опаковката (включително шишенцето) може да бъде изхвърлена като битов отпадък след употреба.

Опаковка:
15 мл

Производител:
VITROBIO SAS, Франция

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: sinulan