Меню
Количка

SLIMMING PATCHES лепенки за отслабване с екстракт от гуарана, фукус и 5-HTP пластири х 60 бр

SLIMMING PATCHES лепенки за отслабване с екстракт от гуарана, фукус и 5-HTP пластири х 60 бр - Грижа за тялото
SLIMMING PATCHES лепенки за отслабване с екстракт от гуарана, фукус и 5-HTP пластири х 60 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: COMFORT CLICK LIMITED
  • Арт.номер: 63401
  • Тегло: 0.15кг
45.15 лв.

Slimming Patch на британската компания Weight World, експерт в отслабването,
са иновативен и революционен продукт за намаляване и регулиране на теглото.


В момента този артикул не е в наличност. При поръчка, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за срока на доставка.

Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

SLIMMING PATCHES лепенки за отслабване с екстракт от гуарана, фукус и 5-HTP пластири х 60 бр от Аптеки Феникс

SLIMMING PATCHES лепенки за отслабване с екстракт от гуарана, фукус и 5-HTP пластири х 60 бр

Благодарение на активното действие на натурални естествени съставки като гуарана, зелен чай, 5-HTP (от семена на грифония), екстракт от ленено семе и екстракт от фукус, те дават тласък на енергийните нива и ускоряват метаболизма, което води до повишено изгаряне на мазнини в проблемни зони като корема, бедрата, ръцете, седалището.

Чрез използването на трансдермална технология, тези пластири (лепенки) се превръщат в удобна алтернатива на чайовете за отслабване и много хранителни добавки.
Дискретни за носене под дрехите, те действат чрез силата на суперсъставките през целия ден, докато ходите на работа, спортувате, разхождате се в парка или дори по време на сън!
Само залепете 1 пластир върху добре почистена, епилирана и суха кожа на рамото, гърба, корема или външната страна на бедрото и оставете в рамките на цяло денонощие. Сменяйте пластира на всеки 24 часа. Не поставяйте повече от 1 пластир за денонощие. Многобройните положителни отзиви на доволни клиенти са най-доброто доказателство, че Slimming Patch - Лепенки за отслабване с екстракт от Гуарана, Фукус и 5-HTP, наистина работят!

Топ характеристики:
     > Естествени пластири за отслабване с 24-часова абсорбция
     > Идеални за постигане на целите за управление на теглото
     > Формулирани със суперсъставки за метаболизъм и енергия
     > Произведени по трансдермална технология за бързо усвояване
     > Обогатени с гуарана, фукус, зелен чай, ленено семе, семена от грифония
     > Лесна за използване алтернатива на хапчета, масла и скъпи устройства
     > Подходящи за чувствителна кожа и различни части на тялото като ръце, бедра, талия, седалище
     > Лесно се прикрепят и не омазняват кожата

Основно действие:
     > Стимулиране на метаболизма
     > Повишаване на енергията
     > Повишено изгаряне на мазнини чрез засилване на термогенезата
     > Последващо намалено складиране на мазнини
     > По-добро усвояване на основни хранителни вещества
     > Потискане на апетита
     > Подобрено храносмилане и перфектна перисталтика на червата
     > Подобрена инсулинова чувствителност и контрол на кръвната захар
     > Силно тонизиращ ефект
     > Подобряване на реакциите, фокуса и вниманието
     > Намаляване на умората и цялостен ободряващ ефект
     > Антиоксидантна защита
     > Подобряване на резултатите по време на тренировки
     > Подобряване на настроението и съня, редуциране на пристъпите на депресия

Действие на активните съставки:
Гуарана (екстракт от плод)
Растението гуарана, произхождащо от басейна на Амазонка, е считано за една от тайните на бразилките за супер фигура. То е известно със семената си, които съдържат кофеин и други съединения. Традиционно се използва от местните племена заради неговите стимулиращи свойства. Когато става въпрос за загуба на тегло и изгаряне на мазнини, гуарана често се популяризира заради нейните потенциални ползи.
     > Съдържание на кофеин
Семената от гуарана са богати на кофеин, който е добре известен стимулант. Кофеинът може временно да засили метаболизма и да увеличи термогенезата - процесът, чрез който тялото генерира топлина и изгаря калории. Това може да доведе до увеличение на разхода на енергия и изгаряне на мазнини.
     > Потискане на апетита
Някои специалисти твърдят, че кофеинът в гуарана може да помогне за потискане на апетита, което води до намален прием на калории.
     > Подобрено физическо представяне
Кофеинът може да има стимулиращ ефект и да подобри резултатите при трениращи/спортуващи чрез намаляване на умората и повишаване на енергията. Това може косвено да допринесе за загуба на тегло, като позволява на хората да тренират по-ефективно и да изгарят повече калории.
     > Стимулиране на липолизата
Гуарана съдържа съединения като теобромин и теофилин, които могат да помогнат за насърчаване на липолизата - разграждането на складираните мазнини и превръщането им в енергия за тялото.
     > Повишена умствена бдителност
Съдържанието на кофеин в гуарана може да подобри фокуса и умствената бдителност, което потенциално води до повишена мотивация за физическа активност.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зелен чай (екстракт от лист)
Зеленият чай се свързва с няколко потенциални ползи за загубата на тегло и изгаряне на мазнини. Въпреки че е важно да поддържате балансирана диета и режим на физическа активност, включването на зелен чай във вашата рутина може да осигури някои поддържащи ефекти.
     > Ускоряване на метаболизма
Зеленият чай съдържа катехини, особено епигалокатехин галат (EGCG), които са естествени антиоксиданти. Установено е, че EGCG подобрява термогенезата - процеса на изгаряне на калории за производство на топлина. Това може да доведе до умерено повишаване на метаболизма, което ви помага да изгаряте повече калории през деня.
     > Окисляване на мазнините
Зеленият чай може да стимулира разграждането на складираните мазнини (мастна тъкан) в свободни мастни киселини, което ги прави достъпни за използване като енергия. Този процес е известен като окисляване на мазнините и може да допринесе за намаляване на телесните мазнини с течение на времето.
     > Потискане на апетита
Някои проучвания показват, че зеленият чай може да помогне за регулиране на хормоните на апетита, като грелин и лептин, което може да доведе до намалено чувство на глад и на свой ред може да помогне за контролиране на приема на калории.
     > Съдържание на кофеин
Зеленият чай съдържа умерено количество кофеин, който е естествен стимулант. Кофеинът може временно да увеличи разхода на енергия и да подобри физическото представяне, което потенциално води до повишено изгаряне на калории по време на тренировка.
     > Изгаряне на мазнини по време на тренировка
Комбинацията от катехини и кофеин в зеления чай може да подобри способността на тялото да използва мазнините като източник на гориво по време на физическа активност. Това може да бъде особено полезно в рамките на аеробни упражнения като бягане или колоездене.
     > Подобрена инсулинова чувствителност
Зеленият чай е показал потенциал за повишаване на инсулиновата чувствителност, което означава, че тялото ви може по-ефективно да регулира нивата на кръвната захар. Това може да помогне за предотвратяване на прекомерни инсулинови скокове, които могат да доведат до увеличаване на складирането на мазнини.
     > Намалено усвояване на мазнини
Някои проучвания предполагат, че зеленият чай може да попречи на усвояването на хранителните мазнини в храносмилателната система, намалявайки общия прием на калории.
     > Антиоксидантни ефекти
Зеленият чай е богат на антиоксиданти, които могат да предпазят клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. По-здравото тяло може да е по-ефективно при управлението на теглото и мазнините.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5-HTP (от семена на грифония)
Грифония е род цъфтящи растения от семейство Бобови. Най-известният вид в този род е Griffonia simplicifolia, който вирее в Западна и Централна Африка. Растението се отличава с това, че съдържа високи нива на 5-хидрокситриптофан (5-HTP).
5-HTP (5-хидрокситриптофан) е съединение, което се произвежда естествено в тялото от аминокиселината триптофан. То играе роля в синтеза на серотонин - невротрансмитер, който влияе върху настроението, съня и апетита, може да има положително въздействие върху регулирането на различни телесни функции, облекчава симптомите на депресия, тревожност и безсъние.

Потенциалните начини, по които 5-HTP може да бъде свързан със загуба на тегло, включват:
     > Потискане на апетита
Някои проучвания показват, че 5-HTP може да помогне за намаляване на апетита чрез повишаване на нивата на серотонин, което потенциално може да доведе до намаляване на приема на калории.
     > Редуцира глада за въглехидрати
Серотонинът участва в регулирането на настроението и апетита, а повишаването на нивата на серотонин с 5-HTP може да помогне за намаляване на желанието за въглехидрати и преяждането на нервна почва.
     > Подобрено настроение и мотивация
Чрез повишаване на нивата на серотонин, 5-HTP може да повлияе положително на настроението и мотивацията, което потенциално води до подобрено придържане към здравословни навици на живот, включително диета и упражнения.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ленено семе (екстракт)
Лененото масло се извлича от ленени семена, които са богати на омега-3 мастни киселини, особено алфа-линоленова киселина (ALA). Омега-3 мастните киселини са основни мазнини, от които тялото се нуждае за различни функции, включително поддържане на здравето на сърдечно-съдовата система и намаляване на възпалението.
Потенциалната връзка между лененото масло и управлението на теглото се дължи главно именно на съдържанието на омега-3. Някои проучвания показват, че омега-3 мастните киселини могат да имат положително влияние върху метаболизма и ситостта, което може косвено да повлияе на регулирането на теглото. Освен това те могат да насърчат по-добра инсулинова чувствителност, потенциално подпомагайки контрола на кръвната захар и регулирането на апетита.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Фукус (екстракт)
Фукус са вид кафяви водорасли, които се срещат по бреговете на Северния Атлантически океан и Северния Тихи океан. Фукусът често се препоръчва като добавка за отслабване поради потенциалните му ползи, които се дължат основно на наличието на йод и някои други съединения.
     > Съдържание на йод
Фукусът е богат източник на йод - основен микроелемент, който играе решаваща роля в синтеза на хормоните на щитовидната жлеза, отговорни за регулирането на метаболизма в организма. Адекватните нива на йод са необходими за правилното функциониране на щитовидната жлеза, което от своя страна може да повлияе на скоростта на метаболизма и разхода на енергия.
     > Термогенен ефект
Някои проучвания предполагат, че съединенията в тези кафяви водорасли може да имат термогенен ефект, което означава, че могат леко да увеличат производството на топлина и разхода на енергия от тялото. Това потенциално води до увеличаване на изгарянето на калории.
     > Потискане на апетита
Фукусът съдържа определени фибри и съединения, които могат да насърчат усещането за ситост и да помогнат за намаляване на апетита и склонността към преяждане.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Съставки:
Гуарана (екстракт от плод), зелен чай (екстракт от лист), 5-HTP (от семена на грифония), екстракт от ленено семе, екстракт от фукус.

Опаковка:
60 пластира.

Препоръки за употреба:
Поставете 1 пластир върху добре почистена, епилирана и суха кожа.
Сменяйте пластира на всеки 24 часа.
Не поставяйте повече от 1 пластир за денонощие.

Начин на употреба:
Отлепете лепенката от задната и страна.
Поставете залепващата част на рамото, гърба, корема или външната страна на бедрото.

Забележка:
Само за външна употреба.
При прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди използването им.
Да не се прилага върху наранена кожа.

Съхранение:
На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида:
маркирани на опаковката.

Производител
Производител: Comfort Click Ltd, Великобритания

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·      До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·      До офис на куриерска фирма Спиди

·      Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·      До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·        До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·       До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·       Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите SLIMMING PATCHES лепенки за отслабване с екстракт от гуарана, фукус и 5-HTP пластири х 60 бр от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт