Меню
Количка

SOPHARMA SOFIA

Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 24637
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АДРЕНАЛИН СОФАРМА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАЕпинефрин е синтетичен аналог на хормона адреналин, който се отделя от надбъбречната жлеза. Той потиска освобождаването на вещества, участващи в процесите на възпалението и алергията. Предизвиква свиване на кръвоносните съдове. Повишава р..
13.67 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 26116
СЪСТАВ: Стерилизираната вода за инжекции е разтворотел за парентерална употреба. ПОКАЗАНИЯ: Използва се като разтворител на лекарствени продукти за парентерална употреба.ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Прилага се като интравенозна инжекция в нужното според случая количество...
7.25 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 26117
1. Какво представлява Алергозан инжекционен разтвор и за какво се използваАлергозан инжекционен разтвор съдържа активното вещество хлоропираминов хидрохлорид, което принадлежи към групата на класическите антихистамини за лечение на алергични реакции. Той потиска ефектите на хистамина, който се образ..
21.56 лв.
АЛЕРГОЗАН крем 1% 18 гр
-4 %
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 98
Алергозан крем съдържа активното вещество хлоропирамин от групата на т. н. антихистамини. Той притежава добре изразено противоалергично действие. Приложен върху кожата потиска сърбежа, премахва зачервяването, отока и обривите. Алергозан крем се използва при: ухапване от насекоми; контактен дерм..
7.15 лв. 7.45 лв.
АЛЕРГОЗАН крем 1% 60 гр
-4 %
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 28587
Алергозан крем съдържа активното вещество хлоропирамин от групата на т. н. антихистамини. Той притежава добре изразено противоалергично действие. Приложен върху кожата потиска сърбежа, премахва зачервяването, отока и обривите. Алергозан крем се използва при:ухапване от насекоми; контактен дерма..
12.92 лв. 13.46 лв.
АЛЕРГОЗАН табл 25 мг x 20 бр
-4 %
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 99
Алергозан таблетки съдържа активното вещество хлоропираминов хидрохлорид, което принадлежи към групата на класическите антихистамини за лечение на алергични реакции. Той потиска ефектите на хистамина, който се образува в организма и обуславя алергичните реакции.Алергозан таблетки се използва за симп..
5.34 лв. 5.56 лв.
АЛЕРГОЗАН унгв 1% 18 гр
-4 %
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 100
Алергозан маз съдържа активното вещество хлоропирамин от групата на т.н. антихистамини. Той притежава добре изразено противоалергично действие. Приложен върху кожата потиска сърбежа, премахва зачервяването, отока и обривите. Алергозан маз се използва при:ухапване от насекоми;контактен дерматит и дру..
7.15 лв. 7.45 лв.
АМБРОЛИТИН сироп 15 мг/5 мл 100 мл
-4 %
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 14034
Амбиксол сироп съдържа активното вещество амброксолов хидрохлорид, което втечнява гъстия секрет в бронхите, образуващ се при различни заболявалия на дихателните пътища. Използва се за улесняване на отхрачването, облекчаване на кашлицата и подобряване на дишането при остри и хронични заболявалия на д..
6.89 лв. 7.18 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 60183
АМБРОЛИТИН сироп 30 мг / 5 мл 120 млЛистовка: информация за пациентаАмбролитин 30 mg/5 ml сиропAmbrolytin 30 mg/5 ml syrupамброксолов хидрохлорид (ambroxol hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.В..
8.27 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 60184
АМБРОЛИТИН таблетки 30 мг * 20 брЛистовка: информация за пациентаАмбролитин 30 mg таблеткиAmbrolytin 30 mg tabletsамброксолов хидрохлорид (ambroxol hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги пр..
6.29 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 26120
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АМИКАЦИН СОФАРМА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААмикацин принадлежи към групата на аминогликозидните антибиотици. Притежава изразено противомикробно действие спрямо грам-отрицателните и малка част от грам-положителните бактерии.Амикацин Софарма инжекционен/инфузионен разтвор се използва..
65.16 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 16172
1. Какво представлява Амиодарон Софарма и за какво се използваАмиодарон Софарма съдържа активно вещество амиодарон, което е от групата на т.н. антиаритмични лекарства. Амиодарон регулира нарушения сърдечен ритъм.Използва се за профилактика и лечение на тежки ритъмни нарушения - тахиаритмии (ускорен ..
5.79 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 28990
Amlodipin Medica 10 mg 30 tablets / Амлодипин Медика 10 мг 30 таблеткиАмлодипин/Amodipine КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АМЛОДИПИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?Амлодипинът принадлежи към групата лекарствени продукти, известни като блокери на калциевите канали /калциеви антагонисти/. Те  намаляват кръвното наляга..
4.14 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 28891
Amlodipin Medica 5 mg 30 tabletsАмлодипин Медика 5 мг 30 таблеткиАмлодипин/Amodipine КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АМЛОДИПИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?Амлодипинът принадлежи към групата лекарствени продукти, известни като блокери на калциевите канали /калциеви антагонисти/. Те  намаляват кръвното налягане ка..
2.06 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 26125
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНАЛГИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААналгин съдържа активното вещество метамизол натрий, което се отнася към обезболяващите лекарства (аналгетици). Едновременно с това той проявява и температуропонижаващо действие. Аналгин се използва за:краткотрайно повлияване на остри, умереносилни..
9.52 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 54097
Аналгин за деца съдържа активно вещество метамизол, което притежава изразено аналгетично и температуропонижаващо действие. Аналгин за деца се използва за:понижаване на висока температура;повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, мигр..
6.48 лв.
АНАЛГИН МАКС сашета 1000 мг x 20 бр
-4 %
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 54276
Аналгин Макс съдържа метамизол. Това лекарство притежава силно изразен болкоуспокояващ и температуропонижаващ ефект и умерено противовъзпалително действие. Аналгин Макс се прилага: за краткосрочно лечение на болка от различен произход и интензивност, когато други средства са неефективни ил..
13.20 лв. 13.75 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 56908
Аналгин Макс съдържа метамизол. Това лекарство притежава силно изразен болкоуспокояващ и температуропонижаващ ефект и умерено противовъзпалително действие. Аналгин Макс се прилага: за краткосрочно лечение на болка от различен произход и интензивност, когато други средства са неефективни ил..
5.04 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 42168
Аналгин перорални капки съдържа активно вещество метамизол, което се отнася към обезболяващите лекарства (аналгетици). Освен обезболяващо, той притежава и температуропонижаващо действие. Аналгин перорални капки се използва за:повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: главоб..
5.96 лв.
АНАЛГИН табл 500 мг x 20 бр
Трайно ниска цена
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 13709
Aналгин® таблетки съдържа активното вещество метамизол натрий, което се отнася към обезболяващите лекарства (аналгетици). Освен обезболяващо, той притежава и температуропонижаващо действие. Аналгин® се използва за: повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: главоболие, ..
2.30 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 34787
Аналгин Хин съдържа активно вещество метамизол натрий, което се отнася към обезболяващите лекарства (аналгетици). Едновременно с това той проявява и температуропонижаващо действие. Аналгин Хин се използва за:за понижаване на висока температура;повлияване на слаби до умерено изразени болки от различе..
3.31 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 199
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНТИАЛЕРЗИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААнтиалерзин е лекарствен продукт с изразена антихистаминова активност (блокира H1-хистаминовите рецептори) и антиалергично действие. Оказва седативен ефект (потиска нервната система). Засилва действието на общите и локални анестетици, обезболяв..
7.61 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 14431
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНТИСТЕНОКАРДИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААнтистенокардин съдържа активно вещество дипиридамол, принадлежащо към група лекарства, наречени антитромботични. Той променя свойствата на тромбоцитите, които нормално са отговорни за съсирването на кръвта. Антистенокардин се използва за п..
4.38 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 15865
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АТЕНОЛОЛ СОФАРМА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААтенолол Софарма е лекарствен продукт от групата на т.н. бета-блокери. Той притежава антихипертензивно (понижава кръвното налягане) и антистенокардно действие (намалява нуждите на сърдечния мускул от кислород, забавяйки сърдечния ритъм).Из..
1.49 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 253
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АТЕНОЛОЛ СОФАРМА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААтенолол Софарма е лекарствен продукт от групата на т.н. бета-блокери. Той притежава антихипертензивно (понижава кръвното налягане) и антистенокардно действие (намалява нуждите на сърдечния мускул от кислород, забавяйки сърдечния ритъм).Из..
2.31 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 24545
1. Какво представлява Атропин Софарма и за какво се използваЛекарственият продукт съдържа активното вещество атропин, който е алкалоид, изолиран от растението Лудо биле (Atropa Belladonna). Той отпуска гладката мускулатура на бронхите, стомашно-чревния тракт, жлъчните и пикочните пътища; ускорява съ..
10.60 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 37766
Ацетилин Протект е лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 12 години, който съдържа ацетилсалицилова киселина. Облекчава болката и намалява възпалението, понижава повишената телесна температура. Намалява способността на кръвните плочки (тромбоцитите) да се слепват помежду..
3.30 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 13836
Bisacodyl представлява лекарствен продукт под формата на супозиторий без лекарско предписание, съдържащ бизакодил, който се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на констипация (запек) при отслабен тонус и перисталтика на дебелото черво, за очистване на червата преди хирургични или..
5.70 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 13837
Bisacodyl представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на супозитории, съдържащ бизакодил, който се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на констипация (запек) при отслабен тонус и перисталтика на дебелото черво, за очистване на червата преди хирургични или..
4.36 лв.
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 10376
БРОМОКРИПТИН СФ ТБ 2,5МГ Х 30 1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА BROMOCRIPTINE SOPHARMA И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАBROMOCRIPTINE SOPHARMA съдържа активно вещество бромокриптин мезилат, принадлежащо към група лекарства, действието на които наподобява тези на допамин-мозъчен медиатор. Бромокриптин потиска освобождаван..
7.31 лв.
Показани са от 1 до 30 от 160 резултата (6 страници)