Меню
Количка

ТАЛОДЕРМА

Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14171
Thalloderma Eudermol Foot and Chapped Heels Emulsion за крака и напукани пети, която премахва роговите наслоявания и предотвратява залющването на кожата. Възстановява и поддържа влажността, мекотата и еластичността й. Активира метаболизма и обновяването на клетките на епидермиса и дермата. Регулира ..
7.89 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14166
ЕУДЕРМОЛ 2 ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО ЗА МАЗНА, СМЕСЕНА И НОРМАЛНА КОЖА 200 мл.Предназначение:Подходяща е за мазна, смесена и нормална кожа.Възстановява и поддържа еластичността и влажността.Премахва и предотвратява залющването на кожата.Състав:AQUA, PARRAFINUM LIQUIDUM, UREA, PROPILENE GLYCOL, GLYCERYL STEARA..
7.89 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14167
Thalloderma Eudermol 3 Body Emulsion for Normal and Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за нормална и суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичност..
7.89 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 35370
Thalloderma Eudermol 5 Body Emulsion for Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичността на кожата. Про..
7.89 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 20342
Thalloderma Eudermol 8 Body Emulsion for Extremely Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за много суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичността на ..
8.32 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 48780
Thalloderma Eudermol 0 Body Emulsion for Sensitive and Normal Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за чувствителна и нормална кожа, която ефикасно хидратира, успокоява, омекотява и изглажда кожата. Леката ѝ формула предотвратява раздразнението, възстановява тугората, поддържа..
10.76 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 48779
ЕУДЕРМОЛ Н5 ЕМУЛСИЯ ЗА ЛИЦЕ, РЪЦЕ И ТЯЛО ЗА СУХА КОЖА 200 мл.Акценти:Хипоалергенен продукт.Без парфюм.Дерматологично тестван.Предназначение:Хидратира дълбоко, интензивно и трайно;Подпомага натуралния овлажняващ фактор;Заглажда, омекотява и успокоява кожата;Предотвратява залющването;Подобрява защитни..
10.76 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 48778
ЕУДЕРМОЛ Н 8 МУЛТИ - ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ ЗА РЪЦЕ, ТЯЛО, ЛАКТИ И КОЛЕНА ЗА МНОГО СУХА КОЖА 200 мл.Акценти:Хипоалергенен продукт.Без парфюм.Дерматологично тестван.Предназначение:Хидратира дълбоко, интензивно и трайно;Подпомага натуралния овлажняващ фактор;Заглажда, омекотява и успокоява кожата;Предотв..
10.76 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 59532
ЕУДЕРМОЛ H 8 ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО ЗА МНОГО СУХА КОЖА 1 л.Действие:Предотвратява залющването, омекотява и заглажда кожата.Възстановява влажността и еластичността й.Предназначение:За поддържане на много суха кожа след преизсушаване от атмосферни, домашни и професионални фактори и в интервалите между активн..
30.82 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14173
ЕУДЕРМОЛ 0 ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И НОРМАЛНА КОЖА 200 мл.Предназначение:Предотвратява и премахва лющенето на кожата;Възстановява и поддържа нейната еластичност и влажност.Емулсията е предназначена за чувствителна и нормална кожа при преизсушаване и раздразнения, причинени от професионални и..
7.89 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 13783
ТАЛОДЕРМА ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА И СУХА КОЖА 50 млДействие: Хидратира и поддържа влажността, омекотява, подобрява тургора и заглажда кожата. Оказва пречистващ и успокояващ кожата ефект. Благоприятства обмяната и обновяването на епидермиса. Защитава от ултравиолетовите лъчи и свободните ради..
10.05 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 52184
Thalloderma Foot and Cracked Heel Cream представлява крем за крака и напукани пети, който премахва роговите наслоявания върху стъпалата и петите, като ги оставя гладки и меки. Крема овлажнява и омекотява кожата, благоприятсва и стимулира обновяването на клетките на епидермиса. Съдейства за бързото о..
8.61 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 21537
Thalloderma White Kaoline Clay представлява 100% натурален продукт съдържащ най-меката глина - каолин или по-позната като бяла глина. Бялата глина е подходяща както за чувствителна и лесно дразнима кожа, така и за мазна, акнеична, суха, нормална и смесена. Тя възстановява и укрепва изтощената и чупл..
4.41 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 18339
ХУМА ПРЕЧИСТЕНА 150 гр. ТАЛОДЕРМАДействие и предназначение: Каолинът е много фин и най-мек от всички глини. Притежава естествен комплекс от балансирани дермато-козметични свойства, които го правят универсално природно средство за грижа за кожата и косата. Поглъща и извежда отложените върху кожата от..
4.41 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 18340
ХУМА ПРЕЧИСТЕНА 50 гр.  ТАЛОДЕРМАСъстав:50 гр. хумаАлуминиев силикат с малък примес на калциев и магнезиев силикатПоказания:За измиване на косата и тялото 50 гр. хума се залива с равни части вода и оцет до получаване на гъста каша, която след 15-20 мин. се разбърква с неметална лъжица и се изми..
1.30 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 26087
Плодовете на анасона (под формата на чай или в комбинация на билката с мляко) се използват най-често като средство за лекуване на кашлица от различен произход. Те спомагат за отделянето на бронхиалните секрети (т. нар. секретолитично действие) и отпушват носа. Прилагат се успешно като помощно средст..
1.49 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 31859
Жълтият кантарион Hypericum perforatum е билка, която се използва като лекарство обикновено при депресия, оказва благоприятно успокоително въздействие на нервната, храносмилателната и дихателната системи.Жълтият кантарион е многогодишно растение, което образува многобройни жълти цветове и може да се..
1.83 лв.
ЧАЙ КОПЪР плод 30 гр ТАЛОДЕРМА
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 21178
ЧАЙ КОПЪР ПЛОДОВЕ 30 гр. ТАЛОДЕРМАПлодовете от Копър влияят изключително благоприятно върху лигавицата на стомаха. Имат газогонно действие, потискат позивите за повръщане при морска болест и не позволяват задържане на вода в организма. Копърът се използва, още, за профилактика при колики, безсъние, ..
1.05 лв. 1.17 лв.
Показани са от 1 до 18 от 18 резултата (1 страници)