Меню
Количка

ТАЛОДЕРМА

Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14164
ЕКОДЕРМ E-1 ЕПИТЕЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ 50 мл.Предназначение:Оказва успокояващ, антисептичен и пречистващ ефект. Овлажнява и поддържа равновесието на влагата в кожата.Действа епителотонично – подсилва обменните процеси и възстановяването на клетките на епидермиса.Подходящ е за кожата на ръцете, подлож..
5.35 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 19294
ЕКОДЕРМ E-2 РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ 50 мл.Предназначение:Хидратира и поддържа равновесието на влагата в кожата.Действа биостимулиращо върху структурата и функциите на епидермиса, активира регенерацията и клетъчната обмяна.Има подчертан успокояващ, антисептичен и пречистващ кожата ефект.Предназначен..
6.04 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 24961
ЕУДЕРМОЛ 10 ЕМУЛСИЯ ЗА КРАКА И НАПУКАНИ ПЕТИ 200 мл.Действие:Намалява роговите наслоявания и предотвратява залющването на кожата на стъпалата;Благоприятства обновяването на епидермиса;Съдейства за премахване напукванията на петите;Овлажнява, омекотява и възстановява еластичността на кожата.Предназна..
23.62 лв.
ЕУДЕРМОЛ 10 емулсия за крака и напукани пети 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14171
Thalloderma Eudermol Foot and Chapped Heels Emulsion за крака и напукани пети, която премахва роговите наслоявания и предотвратява залющването на кожата. Възстановява и поддържа влажността, мекотата и еластичността й. Активира метаболизма и обновяването на клетките на епидермиса и дермата. Регулира ..
6.59 лв. 7.32 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14166
ЕУДЕРМОЛ 2 ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО ЗА МАЗНА, СМЕСЕНА И НОРМАЛНА КОЖА 200 мл.Предназначение:Подходяща е за мазна, смесена и нормална кожа.Възстановява и поддържа еластичността и влажността.Премахва и предотвратява залющването на кожата.Състав:AQUA, PARRAFINUM LIQUIDUM, UREA, PROPILENE GLYCOL, GLYCERYL STEARA..
7.32 лв.
ЕУДЕРМОЛ 3 емулсия за нормална и суха кожа 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14167
Thalloderma Eudermol 3 Body Emulsion for Normal and Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за нормална и суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичност..
6.59 лв. 7.32 лв.
ЕУДЕРМОЛ 5 емулсия за суха кожа 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 35370
Thalloderma Eudermol 5 Body Emulsion for Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичността на кожата. Про..
6.59 лв. 7.32 лв.
ЕУДЕРМОЛ 8 емулсия за много суха кожа 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 20342
Thalloderma Eudermol 8 Body Emulsion for Extremely Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за много суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичността на ..
6.59 лв. 7.32 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 59532
ЕУДЕРМОЛ 8 ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО ЗА МНОГО СУХА КОЖА 1 л.Действие:Предотвратява залющването, омекотява и заглажда кожата.Възстановява влажността и еластичността й.Предназначение: За поддържане на много суха кожа след преизсушаване от атмосферни, домашни и професионални фактори и в интервалите между активно..
30.82 лв.
ЕУДЕРМОЛ H 0 емулсия чувствителна кожа 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 48780
Thalloderma Eudermol 0 Body Emulsion for Sensitive and Normal Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за чувствителна и нормална кожа, която ефикасно хидратира, успокоява, омекотява и изглажда кожата. Леката ѝ формула предотвратява раздразнението, възстановява тугората, поддържа..
8.27 лв. 9.19 лв.
ЕУДЕРМОЛ H 5 емулсия за суха кожа 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 48779
ЕУДЕРМОЛ Н5 ЕМУЛСИЯ ЗА ЛИЦЕ, РЪЦЕ И ТЯЛО ЗА СУХА КОЖА 200 мл.Акценти:Хипоалергенен продукт.Без парфюм.Дерматологично тестван.Предназначение:Хидратира дълбоко, интензивно и трайно;Подпомага натуралния овлажняващ фактор;Заглажда, омекотява и успокоява кожата;Предотвратява залющването;Подобрява защитни..
8.27 лв. 9.19 лв.
ЕУДЕРМОЛ H 8 емулсия за много суха кожа 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 48778
ЕУДЕРМОЛ Н 8 МУЛТИ - ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ ЗА РЪЦЕ, ТЯЛО, ЛАКТИ И КОЛЕНА ЗА МНОГО СУХА КОЖА 200 мл.Акценти:Хипоалергенен продукт.Без парфюм.Дерматологично тестван.Предназначение:Хидратира дълбоко, интензивно и трайно;Подпомага натуралния овлажняващ фактор;Заглажда, омекотява и успокоява кожата;Предотв..
8.27 лв. 9.19 лв.
ЕУДЕРМОЛ Е0 200 мл
-10 %
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14173
ЕУДЕРМОЛ 0 ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И НОРМАЛНА КОЖА 200 мл.Предназначение:Предотвратява и премахва лющенето на кожата;Възстановява и поддържа нейната еластичност и влажност.Емулсията е предназначена за чувствителна и нормална кожа при преизсушаване и раздразнения, причинени от професионални и..
6.59 лв. 7.32 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 21177
СИНАП семе 40 гр ТАЛОДЕРМАДействие: Дразни, зачервява и загрява кожата и рефлекторно влияе върху централната нервна система като възбужда дишането, подобрява сърдечната дейност и общото състояние на организма.Показания: Като помощно средство при лечение на простудни заболявания, жлъчни колики, бр..
1.17 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 52761
Предназначение:Формула, базирана на 7 традиционни български билки с мощен антиоксидантен потенциал, сравним и дори значително превишаващ този на световноизвестните – зелен чай, хънибуш и ройбос.Предоставя защита на кожата от причиняващия преждевременното й стареене оксидативен стрес, свързан с негат..
7.37 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 21909
ТАЛОДЕРМА ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА И СУХА КОЖА 50 млДействие: Хидратира и поддържа влажността, омекотява, подобрява тургора и заглажда кожата. Оказва пречистващ и успокояващ кожата ефект. Благоприятства обмяната и обновяването на епидермиса. Защитава от ултравиолетовите лъчи и свободните ради..
9.19 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 21906
ТАЛОДЕРМА РЕВИТАЛИЗИРАЩ  ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл.Предназначение: За системно поддържане на зряла кожа на лицето, шията и деколтето, през всички сезони.Действие:Стимулира обмяната на веществата и обновяването на клетките на епидермиса;Поддържа хидро-липидния баланс на кожата;Укрепва, тонизира,..
10.30 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 13783
ТАЛОДЕРМА ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА И СУХА КОЖА 50 млДействие: Хидратира и поддържа влажността, омекотява, подобрява тургора и заглажда кожата. Оказва пречистващ и успокояващ кожата ефект. Благоприятства обмяната и обновяването на епидермиса. Защитава от ултравиолетовите лъчи и свободните ради..
9.19 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 21907
ТАЛОДЕРМА ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 млТози крем е специално разработен за нуждите на чувствителната кожа, която лесно се възпалява и изисква специални грижи и третиране.Предназначение:Кремът хидратира, заглажда и омекотява кожата без да я омазнява, тонизира и укрепва кожните капиля..
9.19 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 52184
Thalloderma Foot and Cracked Heel Cream представлява крем за крака и напукани пети, който премахва роговите наслоявания върху стъпалата и петите, като ги оставя гладки и меки. Крема овлажнява и омекотява кожата, благоприятсва и стимулира обновяването на клетките на епидермиса. Съдейства за бързото о..
8.11 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 14947
ТАЛОДЕРМА НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА И СУХА КОЖА 50 мл.Предназначение:Предназначен за системно поддържане на нормална и суха кожа на лицето, шията и деколтето.Забавя стареенето и образуването на бръчки.Възстановява и поддържа еластичността, влажността, блясъка и мекотата на кожата.Подхранва, сти..
10.48 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 18336
АЛОДЕРМА МАСКА ЗА МАЗНА И ПРОБЛЕМНА КОЖА 50 мл.Предназначение: За поддържане и нормализиране на мазна и проблемна, предразположена към образуване на комедони (черни точки) и склонна към развитие на акне кожа на лицето и други части на тялото.Действие:Спомага за отстраняване на мъртвите клетки от пов..
9.19 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 18333
ТАЛОДЕРМА ГЕЛ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР 25 мл.Предназначение: За поддържане на околоочния контур.Подходящ за: всяка възраст, през всички сезони.Действие: Тонизира кожните капиляри и активизира кръвната циркулация. Подсилва обменните процеси в клетките. Омекотява, хидратира и повишава еластичността на кожа..
8.57 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 19296
ТАЛОДЕРМА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF 50 50 мл.UVB и IR лъчите на слънчевата светлина причиняват зачервяване и възпаление („слънчево изгаряне"). UVA лъчите предизвикат преждевременно стареене на кожата. UVB, както и UVA радиацията потискат имунната система на организма и увеличават риска от форми..
12.47 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 43983
Слънцезащитен крем за деца SPF 50, Висока защита / Protecta® Sun creen kids cream SPF 50, Very High ProtectionДермато-козметични ефекти и предназначение:Осигурява много висока защита от UVB, UVAI, UVAII и IR лъчи без да препятства комплексния здравословен ефект от умереното и контролираното изл..
11.64 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 38475
Тоалетен вазелин ЛАЙКА / Thalloderma® OECO Toilette Vaseline CHAMOMILE Дермато-козметични ефекти и предназначение: Хидратира и омазнява кожата. Поддържа естествената й влажност, мекота и еластичност. Оказва антиоксидантен и успокояващ кожата ефект. Подпомага защитните функции и съдейства..
2.71 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 39484
Тоалетен вазелин МУМИЙО / Thalloderma® OECO Toilette vaseline MUMIJOДермато-козметични ефекти и предназначение:Хидратира и омазнява кожата. Поддържа естествената й влажност, мекота и еластичност. Оказва пречистващ, антиоксидантен и успокояващ кожата ефект.Благоприятсва обновяването и подпо..
2.71 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 16048
Тоалетен вазелин с невен, който омазнява и хидратира кожата, поддържайки естествената й мекота, влажност и еластичност. Действа противовъзпалително и антиоксидантно. Стимулира растежа на клетките и съдейства за поддържане защитните функции на епидермиса.Състав:Пчелен восък; Конкрет от Невен; Ви..
2.71 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 35371
Тоалетен вазелин РОЗА / Thalloderma® OECO Toilette vaseline ROSEДермато-козметични ефекти и предназначение: Хидратира и омазнява кожата. Поддържа естествената й влажност, мекота и еластичност. Оказва антиоксидантен и успокояващ кожата ефект .Благоприятсва, стимулира обновяването на епидерм..
2.71 лв.
Производител: ТАЛОДЕРМА Арт.номер: 21537
Thalloderma White Kaoline Clay представлява 100% натурален продукт съдържащ най-меката глина - каолин или по-позната като бяла глина. Бялата глина е подходяща както за чувствителна и лесно дразнима кожа, така и за мазна, акнеична, суха, нормална и смесена. Тя възстановява и укрепва изтощената и чупл..
3.93 лв.
Показани са от 1 до 30 от 34 резултата (2 страници)