Меню
Количка

ТАНИНАЛ табл 500 мл x 20 бр

Taninal 500 mg. 20 tablets / Танинал 500 мг 20 таблетки - Храносмилане
ТАНИНАЛ табл 500 мл x 20 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: HERBAPOL SA
  • Арт.номер: 23733
  • Тегло: 0.05кг
7.34 лв.
Използва се при стомашно неразположение диария при слабо кървене при нарушения на чревните власинки на лигавицата на червата. Танинал съдържа дъбилно съединение - танинова киселина (танин) с белтък - албумин. Благодарение на това съединение продукта не оказва силно дразнение на стомашната лигавица.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

ТАНИНАЛ табл 500 мл x 20 бр от Аптеки Феникс

Taninal  500 mg. 20 tablets

Танинал 500 мг 20 таблетки

Да се прочете внимателно цялата листовка, тъй като съдържа важна за пациента информация. TANINAL трябва да се използва внимателно и съгласно информацията в нея. Пазете тази листовка, за да можете да я прочетете отново в случай на нужда.Състав: Tanninum albuminatum - 500 mg.Други съставки: картофена скорбяла, свински желатин, талк.Съдържание на листовката: 1. Какво представлява TANINAL и с каква цел се прилага. 2. Преди да използваме TANINAL 3. Как да прилагаме TANINAL 4. Възможни нежелани реакции 5. Съхранение на TANINAL 6. Друга информация, отнасяща се до TANINAL1. Какво представлява TANINAL и с каква цел се прилага. TANINAL съдържа дъбилно съединение - танинова киселина (танин) с белтък - албумин. Благодарение на това съединение продуктът не оказва силно дразнение на стомашната лигавица. Препаратът освобождава дъбилните вещества в тънкото черво под влияние на действието на храносмилателния ензим панкреатин. Освободеният танин оказва стягащо и бактериостатично влияние, действа също противодиарийно, създавайки трудно разтворими комплекси с бактерийните токсини. Освен това спира слабо кървене при нарушения на чревните власинки на лигавицата на червата. TANINAL се използва при диарии, колит на червата или в случай на леки хранителни отравяния. TANINAL е във вид на кръгли таблетки с бежов до кафяв цвят.2. Преди да използваме TANINAL TANINAL не трябва да се употребява заедно с препарати с тежки метали /например желязо, цинк/, с препарати съдържащи алкалоиди /например скополамин, атропин, папаверин, болдо - Peumus boldo/, а също и с препарати с панкреатин.Употреба на TANINAL при деца: Не се препоръчва на деца под 4 год.Бременност и кърмене: Поради липсата на клинични изследвания TANINAL може да се използва по време на бременност или кърмене след консултация с лекар.3. Как да прилагаме TANINAL Възрастни: 3 пъти в денонощието по 1 до 2 таблетки. Деца над 4 год.: 2 - 3 пъти в денонощие по ? до 1 таблетки. Препаратът трябва да се приема между храненията.4. Възможни нежелани реакции Няма доказани прояви на нежелани реакции по време на употребата на TANINAL, макар че спорадично могат да се срещнат прояви на раздразнение на стомаха /гадене, повръщане/.5. Съхранение на TANINAL Продуктът да се съхранява при температура от 5?С до 25?С, на недостъпно за деца място. Да се съхранява на сухо и тъмно.6. Друга информация TANINAL е добавка към храната. Опаковката съдържа 20 таблетки.Производител: Вроцлавски Билкови заводи "Herbapol" АД, Полша. Изключителен представител: Унифарма ЕООД, България.

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите ТАНИНАЛ табл 500 мл x 20 бр от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: taninal