Меню
Количка

THAI NIPPON RUBBEL INDUSTRY

Производител: THAI NIPPON RUBBEL INDUSTRY Арт.номер: 18286
ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH БАНАН * 1 брОписание:Презервативите Уан Тач са изработени от висококачествен латекс и покриват всички европейски стандарти за здравина и качество. Притежават естествен цвят и завършват с резервоар, като рингът в основата е тънък и лесен за поставяне. Те пасват добре, което мин..
0.27 лв.
Производител: THAI NIPPON RUBBEL INDUSTRY Арт.номер: 24512
ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH брадавичен х 1 брПрезервативите Уан Тач са създадени с точки за повече удоволствие. За еднократна употреба, от естествен латекс, лубрикирани със силиконово олио. Предлага се в опаковка от 1 брой. Размери: ширина 54 mm, дебелина 0,06 mm.Начин на употреба:Използвайте по пре..
0.29 лв.
Производител: THAI NIPPON RUBBEL INDUSTRY Арт.номер: 11355
ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH КОКА-КОЛА * 1 брОписание:Презервативите Уан Тач са изработени от висококачествен латекс и покриват всички европейски стандарти за здравина и качество. Притежават естествен цвят и завършват с резервоар, като рингът в основата е тънък и лесен за поставяне. Те пасват добре, което..
0.27 лв.
Производител: THAI NIPPON RUBBEL INDUSTRY Арт.номер: 24514
ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH ОРЕБРЕН * 1 брОписание:Презервативите Уан Тач са изработени от висококачествен латекс и покриват всички европейски стандарти за здравина и качество. Притежават естествен цвят и завършват с резервоар, като рингът в основата е тънък и лесен за поставяне. Те пасват добре, което м..
0.27 лв.
Производител: THAI NIPPON RUBBEL INDUSTRY Арт.номер: 18171
ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH ШОКОЛАД * 1 брОписание:Презервативите Уан Тач са изработени от висококачествен латекс и покриват всички европейски стандарти за здравина и качество. Притежават естествен цвят и завършват с резервоар, като рингът в основата е тънък и лесен за поставяне. Те пасват добре, което м..
0.27 лв.
Производител: THAI NIPPON RUBBEL INDUSTRY Арт.номер: 18287
ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH ЯГОДА * 1 брОписание:Презервативите Уан Тач са изработени от висококачествен латекс и покриват всички европейски стандарти за здравина и качество. Притежават естествен цвят и завършват с резервоар, като рингът в основата е тънък и лесен за поставяне. Те пасват добре, което мин..
0.25 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)