Меню
Количка

ЦЕФАМАДАР табл х 100 бр

Cefamadar 250 mg 100 tablets / Цефамадар 250 мг 100 таблетки - Комплексна хомеопатия
ЦЕФАМАДАР табл х 100 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: CEFAK KG
  • Арт.номер: 15117
  • Тегло: 0.12кг
24.47 лв.
Цефамадар таблетки е хомеопатичен лекарствен продукт,  който се използва за лечение на наднормено тегло. Цефамадар е естествен анорексиген с доказан ефект и отлична поносимост, приложим за продължително време.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

Cefamadar 250 mg 100 tablets / Цефамадар 250 мг 100 таблетки

Информация за пациента Уважаеми пациенти, Моля прочетете внимателно тази листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към лекуващия лекар или фармацевт.Състав Една таблетка съдържа: Лекарствено вещество: Мадар - Калотроп Madar trit. D 250 mg (Calotropis gigantea ) Помощни вещества: лактоза монохидрат 250 mg, магнезиев стеарат 1 mg.Какво представлява Цефамадар Таблетки? Хомеопатичен лекарствен продукт при наднормено тегло. Таблетки - блистери с по 20 броя таблетки, 5/10 блистера в картонена кутия.За какво се използва Цефамадар Таблетки? При наднормено тегло.Кога не трябва да взимате или да използвате Цефамадар Таблетки? Цефамадар Таблетки не се използват при деца под 4 години при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.Какви предпазни мерки трябва да имате предвид при употреба на Цефамадар Таблетки? Ако оплакванията Ви продължават или състоянието Ви се влошава, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.Кои други продукти оказват влияние върху ефекта на Цефамадар Таблетки или могат да бъдат повлияни? Няма известни взаимодействия с други лекарства или храни.Специални предупреждения Цефамадар Таблетки не трябва да се използва по време на бременност и кърмене поради липса на данни. Цефамадар Таблетки не оказва влияние при шофиране и работа с машини. Ако състоянието на пациента се влоши - първоначално влошаване, симптомите продължават или се проявят нови такива е необходима консултация с лекар и преустановяване на лечението. Ако се наблюдават нежелани реакции, които не са описани в листовката за пациента, да се уведоми лекар или фармацевт.Препаратът съдържа лактоза, възможна е свръхчувствителност.Как можете да използвате Цефамадар Таблетки? Ако не е предписано друго, се взима по една таблетка 1 до 3 пъти дневно. Деца от 4 до 6 години взимат не повече от половината от дозата за възрастни. Деца между 6 и 12 години взимат не повече от 2/3 от дозата за възрастни. Продължителността на лечението е неограничено.Какво трябва да предприемете, ако сте приели по-голямо количество от Цефамадар Таблетки? Няма съобщени случаи на предозиране.Какво трябва да правите, ако сте пропуснали прием на Цефамадар Таблетки или преждевременно прекратите лечението? Ако сте пропуснали прием, продължете както обикновено. Не приемайте двойна доза от лекарството, за да компенсирате пропуснатия прием.Какви нежелани реакции може да предизвика Цефамадар Таблетки? Не се съобщават нежелани реакции. Съществуващи оплаквания могат временно да се влошат при приемане на хомеопатични медикаменти (начално влошаване). В такива случаи е необходимо да се консултирате с лекар и да преустановите лечението.Съхраняване на Цефамадар Таблетки Не се изискват специални условия за съхранение. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!Срок на годност Срокът на годност е 5 години. Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан на опаковката!Производител и притежател на разрешението за употреба: Cefak KG, Германия.

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:


Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

 

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.81 лв

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

6.58 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

8.03 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

14.23 лв.

 

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.26 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

11.64 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

12.84 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

20.30 лв.

 

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: tsefamadar