Меню
Количка

VIP SYSTEMS OOD

Производител: VIP SYSTEMS OOD Арт.номер: 5751
ВИПРИН ПРОТИВ ВЪШКИ И ГНИДИ лосион + гребен 100 млВъшките са неприятни, но не представляват опасност за здравето. Главовата въшка вирее само при хората. Обикновено се предава при допир на косата до заразена коса. Достатъчно е съвсем кратко докосване. Въшките не могат да скачат или летят, но използва..
11.24 лв.
Производител: VIP SYSTEMS OOD Арт.номер: 13135
ШАМПОАН ПРОТИВ ВЪШКИ И ГНИДИ ВИПРИН КЛИЙН + гребен 100 млПредназначение:Шампоан за коса за възрастни и деца над 2 години.Въшките са неприятни, но не представляват опасност за здравето. Главовата въшка вирее само при хората. Обикновено се предава при допир на косата до заразена коса. Достатъчно е съв..
9.02 лв.
Производител: VIP SYSTEMS OOD Арт.номер: 54153
Виприн Плюс представлява балсам за коса, специално предназначен за борба против главови въшки. Въшките са паразити, които могат да бъдат открити по главата на човек и се хранят с кръвта от скалпа. Всеки, който влиза в близък контакт с човек, който вече има въшки или дори с негови дрехи и други вещи ..
8.74 лв.
Производител: VIP SYSTEMS OOD Арт.номер: 55719
ВИПРИН ПРОТЕКТ КОНДИЦИОНИРАЩ ЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА КОСА 140 млЛек, немазен лосион-спрей за коса. Улеснява разресването и изглажда косъма. Натуралните масла от чаено дърво и розмарин се грижат за здравината на косата и скалпа и подобряват кръвообращението. Комбинацията от кондициониращи съставки предпазва..
9.61 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)