Меню
Количка

ВИТАМИНИ ГОЛД А-Я+ГИНКО+ЛУТЕИН+Q10 табл х 30 бр ВИТАГОЛД

Vitagold Vitamins golg А-Z 30 tablets / Витаголд Витамини Голд А-Я 30 таблетки - Имунитет
ВИТАМИНИ ГОЛД А-Я+ГИНКО+ЛУТЕИН+Q10 табл х 30 бр ВИТАГОЛД
15.54 лв.

     Витамини Голд А до Я са с високо съдържание на изключително важните за превенция срещу коронавирус – селен, цинк витамин Ц и витамин D. Стандартно се приема по 1 таблетка дневно, но предвид обстоятелствата, 2 таблетки дневно осигуряват нужното количество селен, цинк, витамин Ц и витамин D, от което тялото се нуждае, за да бъде максимално защитено.

Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

     Витамини Голд А до Я са с високо съдържание на изключително важните за превенция срещу коронавирус – селен, цинк витамин Ц и витамин D. Стандартно се приема по 1 таблетка дневно, но предвид обстоятелствата, 2 таблетки дневно осигуряват нужното количество селен, цинк, витамин Ц и витамин D, от което тялото се нуждае, за да бъде максимално защитено.
 

     Vitagold Витамини Голд от А до Я представлява специална хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от прецизно подбрани витамини, минерали, микроелементи и екстракти, които повишават имунитета, тонуса и енергията и съдействат за правилното функциониране на сърцето, мозъка и очите.

 

    Лутеин: Той е естествен каротеноид, който намалява чувството на умора и отпадналост, защитава клетките от оксидативен стрес, поддържа добро зрение и нормална нервна система.


    Коензим Q10 е изключително силен антиоксидант който подкрепя сърцето и мускулите, укрепва сърдечно-съдовата дейност и производството на енергия, намалява вредите, причинени от свободните радикали в организма и предпазва клетките от преждевременно стареене. Също така Коензим Q10 повишава имунитета и тонуса, намалява чувството на умора и спомага за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата.


    Екстрактът от Гинко Билоба изобилства от флавоноиди и антиоксиданти, които влияят благоприятно върху нервната система, кръвоносната система и организма като цяло. Гинко Билоба подобрява паметта, умствената острота и концентрацията, повишава притока на кръв и подобрява оросяването на мозъка и крайниците. Екстрактът от Гинко Билоба стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, има съдоразширяващо действие, намалява умората и помага по-бързото възстановяване при физическо претоварване.


     Магнезий – изключително важен за човешкото тяло минерал, който подкрепя дейността на мускулите, мозъка и сърцето. Магнезият намалява умората, подпомага електролитния баланс и метаболизма и стимулира производството на енергия. Също така магнезият спомага за поддържането на здрави кости и зъби.


     Витамин А повишава имунитета, подобрява зрението, допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата и лигавиците и участва в метаболизма на желязо.


     Витамин Е е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали.


     Витамин Д подкрепя костите, зъбите, мускулите и нервната система. Също така спомага за нормалното усвояване на калций и фосфор и участва в процеса на делене на клетките.


     Витамин С е мощен антиоксидант и имуностимулатор, намалява умората, спомага образуването на колаген и допринася за нормалното състояние на зъбите, кожата, венците, хрущялите, костите и кръвоносните съдове.
Витамин С стимулира метаболзима и производството на енергия и участва в метаболизма на желязото.


     Витамин В1 подкрепя сърцето, нервната система, метаболизма и производството на енергия.


     Витамин В2 стимулира метаболизма и производството на енергия, поддържа нормалното състояние на лигавиците, червените кръвни телца, мозъка и зрението. Също така участва в метаболизма на желязото, доставя антиоксидантна защита и намалява умората. Витамин В6 подкрепя цялата нервна система, подкрепя метаболизма, доставя енергия, спомага за поддържането на нормалното състояние на кръвоносните съдове, стимулира образуването на червени кръвни телца, намалява умората и регулира хормоните. Витамин В3 подкрепя нервната и имунната система, спомага за поддържане нормалното състояние на кожата и лигавиците, намалява умората и стимулира производството на енергия.


     Витамин В5 стимулира производството на енергия и метаболизма, намалява умората и подобрява умствената дейност.


     Витамин В7 подкрепя метаболизма на хранителните вещества и спомага за поддържане на нормалното състояние на косата и кожата. Фолиевата киселина подкрепя психичната функция, намалява умората, повишава имунитета и участва в процеса на делене на клетките. Фолиевата киселина спомага за правилния растеж на тъканите у майката по време на бременност.


     Витамин В12 подкрепя мозъка, намалява умората, повишава имунитета, участва в деленето на клетките, стимулира метаболизма, производството на енергия и червени кръвни телца и участва в метаболизма на хомоцистеина.


     Витамин К подкрепя здравето на костите и нормалното кръвосъсирване.


     Калцият е един от най-важните елементи за човешкия организъм. Калцият осигурява стабилността и здравината на човешката костна система и служи за изграждането на костите и зъбите. Калцият играе важна роля в процеса на делене на клетките, правилното кръвосъсирване, спомага транспорта на нервните импулси, стимулира метаболизма и производството на енергия. Също така калцият служи за произвеждане на хормони и ензими, които участват в обмяната на веществата и в храносмилането и участва в пренасянето на хранителните вещества през клетъчните мембрани.


     Желязото подпомага транспорта на кислород, спомага за нормалното образуване на хемоглобин и червени кръвни телца и участва в процеса на делене на клетките. Желязото подкрепя имунитета, намалява умората и стимулира метаболизма и производството на енергия.


     Микроелементът Мед доставя антиоксидантна защита, стимулира имунитета, метаболизма и производството на енергия, участва в преноса на желязо в органзима, подкрепя нервната система и спомага за поддържането на нормалната пигментация на кожата и косата.


     Цинкът е жизненоважен минерал с антиоксидантно действие. Той зашитава клетките от оксидативен стрес, благоприятства очите, косата, кожата, ноктите и костите, подкрепя метаболизма и участва в процеса на деление на клетките и синтеза на белтъчини и ДНК. Йодът стимулира производството на тироидни хормони и подпомага функцията на щитовидната жлеза. Също така йодът подпомага метаболизма и производството на енергия и спомага за нормалното функциониране на нервната система и на кожата.


     Селенът е мощен антиоксидант, спомага за нормалната функция на щитовидната жлеза и имунната система, подобрява състоянието на ноктите и косата и подобрява сперматогенезата.


     Хромът регулира нивата на кръвната захар, намалява апетита към сладко и спомага за изгарянето на излишната глюкоза.


    Молибденът допринася за нормалното протичане на метаболизма на серосъдържащите аминокиселини.

 

Витамини голд А-Я хранителна добавка

За 1 таблетка (максималната дневна лоза)

% от референтните стойности (RDA)

Витамин А

800 μg RE

100

Витамин Е

12 mg α-TE

100

Витамин D

5 μg

100

Витамин С

120 mg

150

Витамин В1

2.1 mg

191

Витамин В2

2.4 mg

171

Витамин В6

3 mg

214

Ниацин (никотинамид)

18 mg NE

112.5

Пантотенова киселина

6 mg

100

Биотин

150 μg

300

Фолиева киселина

300 μg

150

Витамин В12

3 μg

120

Витамин К

30 μg

40

Калций

162 mg

20

Магнезий

75 mg

20

Фосфор

100 mg

14*

Калий

40 mg

2*

Хлорид

36.3 mg

4.5*

Желязо

3.5 mg

25

Мед

1 mg

100

Цинк

5 mg

50

Йод

100 μg

67

Селен

25 μg

45

Хром

60 μg

150

Молибден

25 μg

50

Лутеин

3 mg

**

Коензим Q10

3 mg

**

Екстракт от гинко билоба

55 mg

**

    Приложение:

  • Допринасят за нормалното функциониране на имунната система
  • Притежават антибактериално действие
  • Антивирусно действие
  • Противовъзпалително действие
  • Особено подходящи при начални прояви на простудни заболявания, при поява на
  • болки в гърлото и възпалителни процеси на горните дихателни пътища
  • Допринасят за нормалното функциониране на имунната, сърдечно – съдовата и
  • дихателната системи
  • Имат ясно изразен антиоксидантен ефект

     Дозировка:1-2 таблетка дневно.

30 таблетки

    Производител: VItaGold

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:


Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

 

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.81 лв

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

6.58 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

8.03 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

14.23 лв.

 

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.26 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

11.64 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

12.84 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

20.30 лв.

 

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: vitamini