Меню
Количка

ЗИГ ЗАГ TALCO репелентен спрей 100 мл

Zig Zag Lotion Spray anti-insect marilyn talc 100 ml /Зиг Заг Лосион Спрей против насекоми марилски талк 100 мл - Репеленти
ЗИГ ЗАГ TALCO репелентен спрей 100 мл
  • Наличност: В наличност
  • Производител: DEISA EBANO S.P.A.
  • Арт.номер: 51228
  • Тегло: 0.13кг
6.48 лв.
Предпазва от обикновен и тигров комар до 8 часа и от кърлежи до 5 часа. Предоставя оптимална и дълготрайна защита при критични условия, като райони около блата, по време на риболов и къмпинг.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

Zig Zag Lotion Spray anti-insect marilyn talc 100 ml

Зиг Заг Лосион Спрей против насекоми марилски талк 100 мл  Предпазва от обикновен и тигров комар до 8 часа и от кърлежи до 5 часа. Предоставя оптимална и дълготрайна защита при критични условия, като райони около блата, по време на риболов и къмпинг.Начин на приложение: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте от разстояние 10 см и размажете равномерно с ръце тези части на тялото, които не се защитени от дрехи и са изложени на ухапване (врат, ръце, крака) с изключение на лицето. За да приложите върху лицето, пръснете на дланите и нанесете внимателно, като избягвате очите и устата. Препоръчват се по 3 пръскания, по една секунда върху всяка ръка (от китката до лакътя), до 2 пъти на ден. След употреба старателно измийте ръцете си.Активно вещество: N,N Диетилтолуамид 18,6 гр. на 100 гр.Съдържа: Денатониев бензоат 0,04 гр. на 100 гр.Препоръки: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не прилагайте при деца под 3 години. За деца от 3 до 12 години да се нанася само от възрастен, като първо се пръска от продукта върху дланите и след това се обтрива кожата на детето. Репелентът да не попада върху дланите на малки деца, за да не го погълнат и да не попадне в очите им. При деца под 12 години да се прилага внимателно на по-ограничени открити места по тялото, а останалите части да се предпазват с помощта на дрехи. При контакт с очите, промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако имате такива, и промивайте, доколкото е възможно. При продължително дразнене на очите потърсете медицинска помощ.Внимание: С продукта да се борави на открито или в добре проветриви помещени. Да не се вдишват парите. При деца, употребата да е през продължителни интервали от време. При чувствителна кожа може да се появи дразнене. В случай на кожна реакция, спрете прилагането. Ако сте алергични към DEET, не използвайте продукта. Да не се нанася върху наранена или раздразнена кожа. След прекратяване на контакта, участъкът да се измие с вода и сапун. Да не се замърсяват с репелента храни, фуражи или съдове, предназначени за съхранението им. Спреят да не се използва по друг начин, освен указания на етикета. Избягвайте контакт с пластмасови и лакирани повърхности, поради опасност от повреда.Съхранение: В оригинална опаковка при температура под 50 °C.Опаковка: 100 мл.Производител: DEISA EBANO S.P.A., Италия. 

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

5.02 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.15 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.55 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,79 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.56 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.30 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.28 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.92 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: zig