Меню
Количка

ALVOGEN

Производител: ALVOGEN Арт.номер: 37876
АЛВОКАСТ ТБ 10МГ X28 1. Какво представлява АЛВОКАСТ и за какво се използваКакво представлява АлвокастАлвокаст е антагонист на левкотриеновия рецептор, който блокира вещества, наречени левкотриени.Как работи АлвокастЛевкотриените причиняват стесняване и оток на дихателните пътища в белите дробове, к..
12.38 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 27625
1. Какво представлява АЛФА Д3 и за какво се използваАЛФА Д3 се прилага за лечение на състояния, при които е променен калциевия метаболизъм, поради нарушения в процеса на 1 ос-хидроксилирането, като напр. понижена бъбречна функция; при други нарушения свързани с витамин Д-резистентност; при остеопоро..
21.71 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 35160
1. Какво представлява Екземестан Алвоген и за какво се използваИмето на Вашето лекарство е Екземестан Алвоген. Екземестан Алвоген принадлежи към група лекарства, известни като ароматазни инхибитори. Тези лекарства повлияват действието на ензим, наречен ароматаза, който е необходим за образуването на..
35.83 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 42217
1. Какво представлява ЕКСКЛОЗА и за какво се използваАктивното вещество на ЕКСКЛОЗА е клозапин, който принадлежи към група лекарства, наречени антипсихотици (лекарства, които се използват за лечение на психични заболявания като например психоза).ЕКСКЛОЗА се използва за лечение на шизофрения при хора..
15.50 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 46165
1. Какво представлява Ко-Сартовал и за какво се използваКо-Сартовал филмирани таблетки съдържа две активни вещества наречени валсартан и хидрохлоротиазид. Двете вещества подпомагат контрола на високото кръвно налягане (хипертония).Валсартан принадлежи към клас лекарства известни като “ангиотензин II..
8.52 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 44951
МОКСИКВИН ТБ 400МГ Х 5 1. Какво представлява Моксиквин и за какво се използваМоксиквин съдържа активното вещество моксифлоксацин, който принадлежи към групата антибиотици, наречени флуорохинолони. Моксиквин действа като убива бактериите, причиняващи инфекции.Моксиквин се използва при пациенти на 18..
15.15 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 45000
МОКСИКВИН ТБ 400МГ X 7 1. Какво представлява Моксиквин и за какво се използваМоксиквин съдържа активното вещество моксифлоксацин, който принадлежи към групата антибиотици, наречени флуорохинолони. Моксиквин действа като убива бактериите, причиняващи инфекции.Моксиквин се използва при пациенти на 18..
21.97 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 54332
1. Какво представлява Триметазидин Алвоген и за какво се използваТова лекарство е предназначено за употреба при възрастни пациенти в комбинация с други лекарства за лечение на болка в гърдите, причинена от коронарно заболяване (ангина пекторис).2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Триметазид..
9.19 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)