Меню
Количка

HELSINN BIREX PHARMACEUTICALS

АУЛИН гел 3% 50 гр
-4 %
Производител: HELSINN BIREX PHARMACEUTICALS Арт.номер: 57396
АУЛИН 3% т/т гел AULIN 3% w/w Gel Nimesulide Нимезулид  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е ..
15.21 лв. 15.84 лв.
Производител: HELSINN BIREX PHARMACEUTICALS Арт.номер: 42244
Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Запазете тази листовка. Може да имате нужда да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано..
7.54 лв.
Производител: HELSINN BIREX PHARMACEUTICALS Арт.номер: 26031
АУЛИН ТБ 100МГ X 9 1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АУЛИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААулин е нестероидно противовъзпалително лекарство (НСПВС) с болкоуспокояващи свойства. Прилага се за лечение на остра болка и за лечение на менструални болки.Преди да ви предпише Аулин, Вашият доктор ще направи преценка за ползат..
5.19 лв.
Производител: HELSINN BIREX PHARMACEUTICALS Арт.номер: 42846
НИКОРЕТ лечебна дъвка 4 мг * 30 брЛистовка: информация за потребителяНикорет Айсминт 4 mg лечебна дъвкаNicorette Icemint 4 mg medicated chewing gumНикотин (nicotine)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги..
22.35 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)