Меню
Количка

Галенофасовъчни препарати и субстанции

Производител: ХИМАКС Арт.номер: 39553
Употребява се при отравяния с алкалоиди, със соли на тежки метали, с лекарства, хранителни отравяния, нарушено храносмилане и подуване на червата.Състав:Активен въглен (карбо) (Carbo activatus) - 20 грама  Начин на употреба:При отравяния - активният въглен трябва да се прилага веднага или до 30..
7.19 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 28797
Амониевия хлорид е химично съединение, което намира голямо приложение при различни заболявания. Амониевия хлорид се нарича и нишадър. Той спомага за облекчаване на симптомите при болно гърло, ангина и бронхит, синузит, астма, гъбички по кожата и ноктите, акне, екземи, ужилвания от пчели, оси или др...
1.25 лв.
Производител: КУПРО - ГОРНА ОРЯХОВИЦА Арт.номер: 9247
Ammonia 10% 50 ml / Амоняк 10 %  50 мл Показания: За външно приложение - за рефлекторна стимулация на дишането, локално за третиране при ужилвания/ ухапвания от насекоми.Противопоказания: Свръхчувствителност към амоняк.Предупреждения: Да не се приема вътрешно! Да не се нанася на лигавици, откри..
1.01 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 20072
Anestesol представлява дермален разтвор, който спомага за облекчаването на болки в мускулите и ставите. Анестезол е създаден по специална формула, съдържаща обезболяващи активни съставки, които спомагат за бързото намаляване на болката. Ппродукта е подходящ за приложение при ревматични, ставни, муск..
2.57 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 26982
Анетолът представлява течна добавка, която се използва за успокояване на болка и неразположение в стомаха. Също така има анетолът намира приложение като ароматизираща и вкусова добавка към мастика, ракия и други спиртни напитни.Състав:Анетол е етерично масло от Анасон Начин на употреба:Добавя се дир..
3.96 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 26291
БОРАКС пулв 20 гр ХИМАКСBorax е фармакопеен продукт от минерала боракс, който има широко приложение и като лекарствен препарат. Боракс има антисептично действие. Употребява се под форма на 3 - 5% разтвор за промиване и мазане на устната и носната кухина и носоглътката при различни инфекцио..
1.49 лв.
Производител: BRAUN B MELSUNGEN Арт.номер: 18427
БРАУНОЛ 7,5/100Г Р-Р 2000 1000МЛ БРАУН 1. Какво представлява Браунол и за какво се използваБраунол е антисептик и дезинфектант, съдържащ повидон-йод.Употребявайте Браунол:За еднократно приложение:Дезинфекция на ненаранена кожа и антисептика на лигавици, например преди хирургически интервенции, биопс..
17.16 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24505
Glycerol представлява тривалентен алифатен алкохол или глицерол / глицерин, който се използва като противовъзпалително, хигроскопично, леко антисептично средство при възпалителни процеси на лигавиците и ексудативни процеси на кожата. Глицеролът също така е безвреден за организма и се използва се кат..
1.61 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 16189
ГЛЮКОЗА пулв 75 гр ХИМАКСGlucose Monohydrate представлява глюкоза на прах, която е прост монозахарид, който клетките използват като източник на енергия и посредник в обмяната на веществата. Глюкозата е един от главните продукти на фотосинтезата и се разгражда при к..
1.74 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 47267
Дестилираната вода е пречистена вода, която намира голямо приложение във фармацията и козметиката. Продуктът не е подходящ за пиене. Състав:Пречистена вода. Начин на употреба:Използва се по предназначение.Опаковка:1000 млПроизводител: Химакс Фарма ЕООД, България...
2.40 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 41127
Състав за 100мл : Етанол 70мл и пречистена вода Показания : За дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце. След подходящо разреждане за загряващи компреси и фрикции. Без лекарско предписание Дозировка и начин на приложение : Прилага се външно с помощта на по..
7.71 лв.
Производител: КУПРО - ГОРНА ОРЯХОВИЦА Арт.номер: 25106
Предимно външно като антисептично и ревулзивно средство за почистване, фрикции, компреси и др. Вътрешно се прилага при гангрена и абсцес на белите дробове във вид на 20-33% разтвор в стерилен изотоничен разтвор на натриев хлорид или дестилирана вода.Опаковка:1л..
8.76 лв.
Производител: КУПРО - ГОРНА ОРЯХОВИЦА Арт.номер: 4346
За дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце, за загряващи компреси и фрикции, след подходящо разреждане .ЕТИЛОВ СПИРТ КУПРО 95% об/об разтвор за кожаSPIRITUS AETHYLICUS KUPRO 95% v/v cutaneous solutionАКТИВНО(И) ВЕЩЕСТВО(А): Етанол 96%А..
1.35 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 20063
Състав за 100мл :  Етанол 70мл и пречистена вода Показания : За дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце. След подходящо разреждане за загряващи компреси и фрикции. Без лекарско предписание Дозировка и начин на приложение : Прилага с..
1.32 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 20064
СЪСТАВ: Spiritus aethylicus 90% ПОКАЗАНИЯ: Предимно външно като антисептично и ревулзивно средство за почистване, фрикции, компреси и др. Вътрешно се прилага при гангрена и абсцес на белите дробове във вид на 20-33% разтвор в стерилен изотоничен разтвор на натриев хлорид или дестилирана вода. Намир..
9.32 лв.
Производител: ВЕТА ФАРМА АД Арт.номер: 4352
Ethyl Spirit 90% 100 ml Beta PharmaЕтилов Спирт 90% 100 мл Вета Фарма Spiritus Aethylicus VT 90% v/v cutaneous solution Етилов спирт ВТ 90% об./об. разтвор за кожа Ethanol / ЕтанолБЕЗ ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ!Показания: След подходящо разреждане за дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интерв..
2.00 лв.
Производител: КУПРО - ГОРНА ОРЯХОВИЦА Арт.номер: 4351
ЕТИЛОВ СПИРТ 90% 100 мл КУПРОЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯЕТИЛОВ СПИРТ КУПРО 90%, разтвор за кожаЕтанол (Ethanol)ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ЛИСТОВКА, ЗАЩОТО ТЯ СЪДЪРЖА ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАС!Този лекарствен продукт се отпуска без рецепта. Въпреки това Вие трябва да използвате Етилов спирт Купро 90% внима..
1.52 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 20059
Етиловият спирт на Химакс Фарма от 90%, представлява лекарство без лекарско предписание, подходящо за дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции. Продуктът служи за дезинфекция на ръце, а след подходящо разреждане (в съотношение 1:1) - за загряващи компреси и фрикции. Етанолът, съд..
1.47 лв.
Производител: КУПРО - ГОРНА ОРЯХОВИЦА Арт.номер: 25107
Описание:За дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце, за загряващи компреси и фрикции, след подходящо разреждане .ЕТИЛОВ СПИРТ КУПРО 95% об/об разтвор за кожаSPIRITUS AETHYLICUS KUPRO 95% v/v cutaneous solutionАКТИВНО(И) ВЕЩЕСТВО(А): Ет..
11.16 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 29635
СПИРТ ЕТИЛОВ 95%  Без лекарско предписание Продуктът съдържа: 95 мл етанол и пречистена вода до 100 мл. Показания: След подходящо разреждане за дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце, за загряващи компреси и фрикции. Дозировка и начин на ..
9.63 лв.
Производител: ВЕТА ФАРМА АД Арт.номер: 10612
Ethyl Spirit 95% 100 ml Beta PharmaЕтилов Спирт 95% 100 мл Вета Фарма Spiritus Aethylicus VT 95% v/v cutaneous solution Етилов спирт ВТ 95% об./об. разтвор за кожа Ethanol / Етанол БЕЗ ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ!Показания: След подходящо разреждане за дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интер..
2.03 лв.
Производител: КУПРО - ГОРНА ОРЯХОВИЦА Арт.номер: 4355
Описание:За дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце, за загряващи компреси и фрикции, след подходящо разреждане .ЕТИЛОВ СПИРТ КУПРО 95% об/об разтвор за кожаSPIRITUS AETHYLICUS KUPRO 95% v/v cutaneous solutionАКТИВНО(И) ВЕЩЕСТВО(А): Ет..
1.58 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24522
Етиловият спирт на Химакс Фарма от 95%, 100 мл представлява лекарство без лекарско предписание, подходящо за дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции. Продуктът служи за дезинфекция на ръце, а след подходящо разреждане (в съотношение 1:1) - за загряващи компреси и фрикции. Етанол..
1.53 лв.
Производител: ПАНАЦЕЯ 2001 Арт.номер: 38149
Приложение: Продукт за кожа . Регенерира и овлажнява. Нанася се локално на тънък слой върху желания участък 2-3 пъти дневно. Съставки: petrolatum/ vaselinum album/ 16 gr ,ichthammol 4 gr. Съгласно INCI съставката ichthammol е с антимик..
5.97 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 39356
Какаовото масло има много приятен характерен аромат.Подходящо е за готвене и козметични цели. Произвежда се от пресовани какаови зърна.Използва се за приготвяне на шоколад, както и някои мехлеми, тоалетни принадлежности и фармацевтични продукти.  В кулинарията -  какаов..
8.63 лв.
Производител: ВЕТА ФАРМА АД Арт.номер: 10734
Potassium permanganate 20g Beta Pharma / Калиев Перманганат 20гр Вета Фарма Активно вещество:Potassium permanganateПриложение:Използва се външно като 0.1% воден разтвор за промиване на рани, за вани и влажни компреси.Дозиране:0.1 g се разтварят в 100 ml водаОпаковка : 20 грПроизводител:&nb..
2.04 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24530
КАЛИЕВ ПЕРМАНГАНАТ 20 гр ХИМАКСKalii permanganas е прах за дермален разтвор, който има антисептично, антитоксично, адстрингентно, противовъзпалително и дезодсриращо действие. Калиев перманганат е предназначен за външна употреба под формата на воден разтвор, който спомага за дезинфекция на рани. ..
2.15 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 28645
Камфора на прах притежава антимикробно, репелентно (отблъсква насекоми, змии и влечуги), охлаждащо и противосърбежно действие. Стимулира нервните окончания и действа болкоуспокояващо, абсорбира се лесно през кожата и подобно на ментола, създава усещане за охлаждане, действайки като лека ме..
5.70 лв.
Показани са от 1 до 30 от 88 резултата (3 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.