Меню
Количка

ПИК ИНХАЛАТОР AIR FAMILI

Inhaler Pic AirFamily / Инхалатор Pic Еър Фемили - Pic Инхалатор
-10 %
ПИК ИНХАЛАТОР AIR FAMILI
  • Наличност: В наличност
  • Производител: ARTSANA
  • Арт.номер: 45232
  • Тегло: 1.20кг
Промоцията е валидна още:
Дни
Часа
Мин
Сек
125.71 лв.
139.68 лв.
Инхалатора Еърфемили е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.
Инхалатор AirFamily за цялото семейство Инхалатора Еърфемили е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система. Благодарение на небулизаторната чашка Сайдстрийм, медикаментите проникват по-лесно в дихателните пътища, поради оптималния размер на аерозолните частиците. Небулизаторната чашка Сайдстрийм увеличава значително потока на частици, и намалявайки времето за терапия, повишава нейната ефикасност.

Уредът е проектиран, с цел още по-ефективно и по-лесно лечение, като същевременно гарантира високо качество и стандарт на безопасност, типични за всички продукти на Пик Солюшън.

Инхалатора Еърфемили има удобно отделение, където могат да се съхраняват медикаментите и аксесоарите след употреба.

Комплектът Еърфемили съдържа всички необходими аксесоари за най-подходящия вид терапия: небулизаторна чашка, мундщук, накрайник за нос и маска 2 в 1 (за деца и възрастни).

Преди употреба, Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че сте разбрали правилно как работи апаратът.

ПРИЛОЖЕНИ АКСЕСОАРИ

А - 2 в 1 - "AIRSOFT MASK” маска за деца и възрастни В - Мундщук С - Накрайник за нос D - Свързващ маркуч Е - Сайдстрийм небулизаторна чашка

2 в 1 “AIRSOFT MASK” МАСКА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ Единична иновативна и мека маска, която се адап- тира към лицето. По този начин тя значително нама- лява загубата на медикамент. Маската е специално разработена, за да осигури ефективна терапия, както за деца, така и за възрастни. Възрастните трябва да използват маската, покривайки само устата си, дока- то при децата тя трябва да бъде обърната надолу, за да покрие носа и устата, тъй като децата все още не са способни да координират своето дишане. Това га- рантира най-ефективно и пълноценно използване на маската и максимално достигане на медикамента до най-долните отдели на дихателната система. МУНДЩУК Мундщукът е така разработен, че дава възможност да се ползва както самостоятелно, така и в комбинация с новата маска. Той има два улея: първият служи за свързване на двата компонента на компплекта (небулизаторна чашка и маска), а вторият позволява прилагането на мундщука директно върху устата и навлизането на струята аерозол от медикамента директно в устната кухина. Това минимизира загубата на лекарствено вещество и максимизира ефективността от терапията.

НЕБУЛИЗАТОРНА ЧАШКА САЙДСТРИЙМ Ефикасността на аерозолната терапия зависи от степента на дифузия на медикамента в дихателните пътища. Небулизаторната чашка е изключително важна, тъй като тя създава частици с оптимален размер, които преминават през дихателните пътища (брон- хиоли и алвеоли). Също така вдишваният поток е увеличен, което води до намаляване времето за терапия. Небулизаторната чашка Сайдстрийм действа посредством уникалния двуклапанен ефект: притокът на сгъстен въздух към небулизаторната чашка не е само от долната й страна, както е при традиционните небулизаторни чашки, но също така и от горната й страна. Допълнителният въздушен поток, постъпващ в небулизаторната чашка, в ком- бинация с въздушния поток от компресора, позволява повече частици от медикамента да достигнат белите дробове.

ПОДГОТОВКА И УПОТРЕБА НА АПАРАТА • Извадете уреда от опаковката; в долната част уредът има две отделения, с помощта на които се закрепва отделението за аксесоари към основното тяло; • Натиснете леко и разделете отделението за аксесоари, от основното тяло на уреда; • Извадете аксесоарите от отделението; • Сложете медикамент и/или физиологичен разтвор в резервоара на небулизаторната чашка, като спазвате дозировката, назначена от Вашия лекар, без да превишавате максималното ниво, посочено чрез маркировка на резервоара; • Затворете небулизаторната чашка; • Свържете маркуча с небулизаторната чашка; • Свържете небулизаторната чашка с аксесоарите, избрани за съответната терапия: '‘2 в 1‘‘ маска за деца и възрастни, накрайник за нос, мундщук. При съмнение за това кой от аксесоарите да ползвате, моля да се консултирате с Вашия лекар; • Свържете маркуча с небулизаторната чашка и дюзата на отвора за сгъстен въздух; • Свържете уреда към захранващата мрежа; • Включете апарата като завъртите бутона за включване и започнете терапията; • Започнете да вдишвате. По време на терапията небулизаторната чашка може да бъде по- ставена върху предназначеното специално за нея място; • За предпочитане е терапията да се проведе, когато пациентът е в седяща и удобна позиция; • Когато аерозолният поток стане прекъсващ, спрете терапията за няколко секунди и оста- вете капчиците от медикамента да се натрупат по стените на камерата. Започнете терапи- ята отново, докато цялото количество небулизирано вещество не се изчерпи от небулиза- торната чашка; • След края на терапията, изключете апарата от бутона за включване и изключване и от електрическата мрежа; свалете използвания накрайник и приберете ползваните аксео- ари обратно в съответното отделение; закрепете ги обратно към основното тяло на уреда.

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

5.02 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.15 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.55 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,79 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.56 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.30 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.28 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.92 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: pik