Меню
Количка

ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ сол 50 мл ХИМАКС

Tincture Castellani-hefe 50 ml / Тинктура Кастелани-хефе 50 мл - Кожни проблеми
ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ сол 50 мл ХИМАКС
  • Наличност: В наличност
  • Производител: ХИМАКС
  • Арт.номер: 26085
  • Тегло: 0.08кг
3.69 лв.
Mоже да бъде закупен с рецепта на място в Аптеки Феникс
Тинктура Кастелани-Хефе е комбиниран лекарствен продукт, който съдържа активните вещества: фенол, резорцинол и борна киселина с антибактериално и противогъбично действие. Антисептичният ефект на фенола и резорцинола се свързват с добрата им разтворимост в липиди и свойството им да повлияват физиологичната активност на белтъците (да ги денатурират).
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ сол 50 мл ХИМАКС от Аптеки Феникс

Tincture Castellani-hefe 50 ml

Тинктура Кастелани-хефе 50 мл

Описание: ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ- ХЕФЕ се използва за локално лечение на остри и хронични екземи, повърхностни дерматофитози,хиперкератози при възрастни и деца на и над 7 годишна възраст.Състав: Тинктура Кастелани- Хефе съдържа:Активно вещество: Борна киселина, Фенол, РезорцинолСъдържание в дозова единица: 0.8g/100g, 3.5g/100g, 8g/100gДозировка и начин на приложение: Засегнатите участъци се намазват с напоен в лекарствения продукт памучен тампон 1-2 пъти дневно.Лечението с ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ- ХЕФЕ може да продължи до 1 месец.Нежелани лекарствени реакции: Възможни са: еритем,алергичен контактен дерматит ( сърбеж, оток, зачервяване, папула, везикули, корички и люспи), като прояви на свръхчувствителност.Рядко могат да се проявят хематологични и неврологични нежелани реакции след прилагане върху кожата на ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ- ХЕФЕ.Предозиране:При неправилна употреба и във високи дози са възможни следните прояви на предозиране:Локално - еритем, възпаление, некроза.Системни реакции - гадене, повръщане, диария, болки в корема, обща слабост, главоболие, световъртеж, колапс или гърч.Прояви от страна на нервната система - възбудна или депресивна симптоматика.Възможни са случаи на хронично предозиране - нарушение на функциите на черния дроб, жълтеница,разранявания, анорексия, стомашно-чревни нарушения, нарушена менструация, алопеция, анемия.Резорцинът може да повиши активността на щитовидната жлеза. Лечението е симптоматично, в болнични условия.Противопоказания: Свръхчувствителност към активните вещества или към някое от помощните вещества.Деца под 7 годишна възраст.Бременност. Нарушена цялост на кожата.Специални предупреждения и предпазни мерки при употреба: Лекарственият продукт е само за прилагане върху кожата.Да не се прилага върху рани и лигавици. Да не се поставя в конюктивалният сак и устната кухина. Да не се нанася на обширни участъци от кожата и за продължителен период от време. Ако след едномесечно приложение симптомите не се повлияват или се влошават, лечението трябва да се преоцени.Взаимодействия с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействие: Не се препоръчва едновременната употреба с други лекарствени продукти за прилагане върху кожата (антибиотици, антимикотици и др.). Освен ако не е назначено от лекар, трябва да се избягва прилагане на същото място на средства, съдържащи алкохол, излющващи средства, сапуни и препарати, съдържащи абразивни съставки, козметика и сапуни с изсушаващ ефект, медицинка козметика.Бременност и кърмене: Противопоказано е приложението на тинктурата по време на бременност. Няма данни дали след прилагане върху кожата тинктурата се екскретира в кърмата. Не трябва да се прилага за лечение на участъци засягащи млечните жлези при кърмачки.

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ сол 50 мл ХИМАКС от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: tinktura