Меню
Количка

АНТИБИОТИК-РАЗГРАД АД

Производител: АНТИБИОТИК-РАЗГРАД АД Арт.номер: 40489
Gentazon Colir 1mg / ml + 3mg / ml 5ml / Гентазон Колир 1мг/мл+3мг/мл 5млАктивно вещество в 1 ml разтвор: 3 mg гентамицин (като сулфат) и 1 mg бетаметазон (като натриев фосфат) Гентазон, капки за очи и уши, разтвор е комбиниран продукт, който съчетава противовъзпалителната и антиалергична активност ..
9.67 лв.
Производител: АНТИБИОТИК-РАЗГРАД АД Арт.номер: 9984
ДЕХИДРОКОРТИЗОН табл. 5мг. x 60 /DEHYDROCORTISON tab. 5 mg x 601. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕХИДРОКОРТИЗОН И ЗА КАКВО СЕ ПРИЛАГА?Дехидрокортизон е от групата на т. нар стероидни хормони с мощно противовъзпалително действие и намалена минералкортикоидна активност. Притежава също противоалергично, противоек..
7.54 лв.
Производител: АНТИБИОТИК-РАЗГРАД АД Арт.номер: 33732
1. Какво представлява ТобоДексин маз за очи и за какво се използваТобоДексин е комбиниран лекарствен продукт съдържащ дексаметазон и тобрамицин и е предназначен за приложение в окото.Дексаметазон е кортикостероид с изразено противовъзпалително действие. Тобрамицин е антибиотик от групата на така нар..
6.82 лв.
Производител: АНТИБИОТИК-РАЗГРАД АД Арт.номер: 50693
ТРИО ВИЖЪН КОЛИР 5МЛ АНТИБИОТИКА 1. Какво представлява Трио Вижън капки за очи и за какво се използва?Трио Вижън капки за очи, суспензия е комбиниран лекарствен продукт съдържащ дексаметазон, неомицин и полимиксин В и е предназначен за приложение в окото. Дексаметазон е кортикостероид с изразено пр..
9.21 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)