Меню
Количка

SEBAPHARMA GMBH CO.KG

Производител: SEBAPHARMA GMBH CO.KG Арт.номер: 52236
Укрепва устойчивостта на деликатните устни на бебето. Ежедневна защита за меки и здрави устни. С pH 5,5. Нежният комплекс на натурална основа "Бебе балсам за устни", осигурява ежедневна защита и запазва устните на вашето дете меки и здрави. Естественото масло от жожоба, което е подобно на липидите н..
0.00 лв.
Производител: SEBAPHARMA GMBH CO.KG Арт.номер: 31237
Много нежна измиваща формула за ежедневно почистване, с висока толерантност към деликатната кожа на новороденото. 100% без сапун и алкали. Почистващите продукти със сапун и  алкали унищожават киселинната обвивка на кожата, която при бебетата е все още недоразвита. Поради тази причина почистване..
0.00 лв.
Производител: SEBAPHARMA GMBH CO.KG Арт.номер: 33842
Ефективна защита на кожата от вредните влияния на околната среда. Регенерира кожата и противодейства на дразненето Здравата кожа има биологична леко кисела повърхност, наречена киселинна мантия. При новородените този защитен киселинен слой липсва. Той се образува през първите няколко месеца от живо..
0.00 лв.
Производител: SEBAPHARMA GMBH CO.KG Арт.номер: 36280
Копринено мека пяна с рН 5,5, която укрепва устойчивостта на деликатната бебешка кожа и спомага за поддържане на баланса на влага в кожата на бебето . 100% без сапун и алкали. Почистващите продукти със сапун и  алкали унищожават киселинната обвивка на кожата, която при бебетата е все още недора..
0.00 лв.
Производител: SEBAPHARMA GMBH CO.KG Арт.номер: 20474
Дълбоко почиства порите и защитава от появата на пъпки, като осигурява интензивна грижа с рН 5.5.    ● Ефективно се бори с пъпки, черни точки и кожни замърсявания ● Хамамелис успокоява раздразнената кожа и спомага за свиване на порите ● Премахва прекомерните мазнини, себум и замърсяв..
0.00 лв.
Производител: SEBAPHARMA GMBH CO.KG Арт.номер: 20477
Ефективно срещу пъпки: почиства без сапун, с рН 5,5, за проблемна кожа, склонна към акне.   ● Предпазва по естествен начин кожата от акне, комедони и замърсявания ● Почиства нежно и в дълбочина порите ● Не съдържа сапун и алкали. ● Грижи се за кожата с полезни амино киселини, необходи..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)