Меню
Количка

ТУЯ ОКЦИДЕНТАЛИС 9 CH BOIRON

Thuya occidentalis 9 CH / Туйя оциденталис 9 CH - Монопрепарати
ТУЯ ОКЦИДЕНТАЛИС 9 CH BOIRON
  • Наличност: В наличност
  • Производител: BOIRON
  • Арт.номер: 16748
  • Тегло: 0.01кг
4.87 лв.
Препоръчва се при нежелани последици от ваксини, при умствена слабост мигрена, чувствителност, полипи брадавици, ставни оплаквания, възпаление на венците, диария, хрема, целулит.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

Thuya occidentalis 9 CH / Туйя оциденталис 9 CH

Произход: 

Растителен - Западна туя, дърво на живота, сем. Кипарисови.

Тропизъм: 

Покочо-полова система, кожа,  лимфна система, нервна система.

Симптоми:

Болка при притискане на предната част на големия пищял. Невралгии, понякога с миоклонии в засегнатата област. Ценестезии с чувство за движение на чуждо тяло в корема. Ценестезии с чувство за крехкост на крайниците, страх от фрактури и други. Секреции или екскреции с жълт или зеленикав цвят от различни лигавици, с блудкав мирис или мирис на гранясало. Изпотяване със силен мирис на сварен праз. Куркане и шумове, свързани с наличие на вода и въздух в корема, които причиняват ценестезии.Натрапливи идеи и нозофобии вследствие появилите се ценестезии. Обща тенденция към депресия.

Показания:

Горни дихателни пътища и бял дроб Хронични заболявания на горните дихателни пътища и белия дроб с бавно подмолно протичане: ринофарингити, бронхити, ангини, хипертрофия на сливиците или на аденоидните вегетации, полипи в носа, астма и други.Пикочо-полова система Рецидивиращи пикочни инфекции. Последици от гонорея и уретрит с банален произход. Периуретрален аденом на простатата. Полипи на пикочния мехур. Полипи, фиброми, кисти на яйчниците - склерозно-кистозно възпаление на яйчниците. Папиломи, кондиломи с причинител вируса на HPV. Фиброми, полипи, кисти на яйчниците, склерозно-кистозно възпаление на яйчниците. Хронични вагинални течения вследствие на метрит, салпингоофорит, ендоцервицит и други.Кожа Ювенилно акне или акне розацея, себорея. Циреи, карбункули, хидраденит (заболявания, които се развиват за сметка на хипертрофичните себорейни фоликули). Хронични екземи. Теренно лечение на брадавици, което допълва ефекта на симптоматични медикаменти в зависимост от вида на брадавиците. Дистрофии на ноктите - меки, чупливи, вълнообразни или на пластове. Целулит или липоматоза.Нервна система и психика Невралгии с мускулни потрепвания. Ценестезии без невротична или психична конотация. Реактивни депресии от сомато-психично естество. Натрапливи мисли, нозофобии вследствие на дългогодишни хронични патологии. Други Последици от: ваксини; лечение с антибиотици; орални контрацептиви; продължително лечение с кортикостероиди, с невролептици и други.

Приложение:

* ваксинация - 10 гранули в деня на поставяне на ваксината * хиперхидроза (обилно изпотяване) под мишниците, съпроводена с лоша миризма - х 5 гранули/ден, в продължение на месец. При нужда курса на прием може да се повтори

        Производител: LABORATOIRES BOIRON, Франция

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

5.02 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.15 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.55 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,79 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.56 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.30 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.28 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.92 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: tuya