Меню
Количка

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ CLEAR ХЕРОИН, МОРФИН, КОДЕИН /лента/

Тест за наркотици хероин,кодеин,морфин лента, Abopharma -
ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ CLEAR ХЕРОИН, МОРФИН, КОДЕИН /лента/
3.98 лв.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

Препоръчителна употреба :
Опиат теста е базиран върху ин витро теста. Предназначен е да определи количеството на опиати и техните метаболити в спесимена на човешката урина. Опиати и техните метаболити могат да бъдат открити в урината след приемане на хероин, морфин, кодеин или маково семе. С теста се откриват опиати в концентрация над 300 ng/ml. Върху специално изработена мембрана е фиксиран лиофилозиран коногат на частици колодиално злато с уникална комбинация от поликлонални антитела за откриване на опиати или техните метаболити.

Пояснения
Опоидните аналгетици обхващат голяма група субстанции контролиращи болката и въздействащи върху централната нервна система. Високата доза и постоянната и употреба води до липса на координация, задушаване, хипотермия и кома. Морфинът се изхвърля не метаболизиран. Морфинът и неговия глюкоронид могат да се открият в урината няколко дни след взимането на опоидната доза.
Опиат тестът е на базата на специфична имунохимична реакция между антитела и антигени за да анализира особена специфична съставка на спесимена на човешката урина. Пластинката отчита съревнованието за свързването на антителата, между морфинените съединения и свободния морфин, който може да се открие като наличен в спесимена на урината. Когато морфинът присъства в специмена на урината той се съзтезава с морфинените съединения за ограниченото количество антиморфинови антитела които са и мобилизирани на нитроцелулозната мембрана. 
Когато количеството е равно или повече от допустимата граница – 300 мл, то ще предотврати свързването на оцветените от морфина съединения с антителата. Следователно един положителен спесимен на урината няма да покаже оцветена лента в зоната на теста, отбелязвайки положителен резултат докато наличието на оцветена лента индикира или означава негативен резултат.
Контролната линия присъства в тестовия прозорец за да служи за контрол върху процедурата. Тази оцветена лента трябва винаги да се появява в зоната на контролната линия , ако тестовото устройство е съхранявано при добри условия и теста е извършен правилно.

 

Начин на употреба :
1. Загрейте всички материали и спесимени до стайна температура 
2. Махнете тестовото устройство от запечатаната фолийна кутийка.
3. Поставете трансферната пипета в спесимена и натиснете капкомера за да вземете проба.
4. Дръжте пипетата във вертикална позиция над мястото за пробата върху тестовата карта и капнете 2-3 капки / 100-150 мл/ от пробата в мястото за пробата.
5. Отчетете резултатите след 5 минути.

Отчитане на резултатите
Негативен: Появяват две оцветени ленти . Появата на две оцветени ленти една в линията на тестовата зона и една в зоната на контролната линия индикират негативни резултати. Негативният резултат не индикира отсъствието на опиати в спесимена. Той само индикира че нивото на опиати в спесимена е по-малко, ниско от допустимото ниво. 
Позитивен: Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия. Не се открива оцветена лента в зоната на тестовата линия . Това е индикация, че нивото на опиати в спесимена на урината е над допустимата граница. 
Невалиден: Ако няма оцветена лента в зоната на контролната линия – резултатът от теста е невалиден. Тестувайте отново пробата с ново тестово устройство.

Бележка: Много леко оцветена лента в зоната на тестовата линия индикира, че количеството на опиати в пробата е близко до нивото на допустимата граница.
Тези спесимени и други позитивни проби трябва да бъдат потвърдени чрез използването на алтернативен метод като GC/MS

Очаквани резултати
Тестът за опиати е качествен анализ. Той идентифицира опиатите в човешката урина в концентрация от 300 мл или повече. Концентрацията на опиати не може да бъде установена чрез този анализ. Тестът е създаден, за да бъде разграничен негативният резултат от предполагаемо позитивния резултат. Всички позитивни резултати трябва да бъдат потвърдени като се използва алтернативен метод за предпочитане е GC/MS

 

Предпазни мерки
1. Употребява се за диагностика ин витро или само за юридическа, съдебна експертиза.
2. Не използвайте продукта след датата на изтичане на срока на годност.
3. Работете с всички специмени сякаш са потенциално инфекциозни
4. Не отваряйте металната, фолийна кутийка докато не е готова за теста
5. Използвайте нов чашка за спесимен от урина за всяка проба за да предотвратите крос контаминация
Изискват се приблизително 150 мил. проба за всеки тест . Прясната урина не изисква някакво специална обработка или предварително третиране. Спесимените трябва да бъдат събирани в чисти и сухи пластмасови или стъклени контейнери. Ако количественият анализ не е извършен моментално, спесименът от урина може да бъде замразен или поставен в хладилник при температура от 2 до 8 градуса за най-много 7 дни или замразен. Спесимените трябва да бъдат оставени да достигнат до стайна температура преди тестването. Спесимените от урина, които показват повишена утайка или мътност трябва да бъдат центрофугирани или да бъдат оставени да се утаят преди тестването.


Съхранение и устойчивост
Тестът трябва да се съхранява при температура от 2 до 30 градуса и ще бъде ефективен до посочената дата на годност


Теста съдържа :
1. Устройство за тестване на нивото на морфина
2. Инструкции за употреба

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:


Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

 

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.81 лв

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

6.58 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

8.03 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

14.23 лв.

 

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.26 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

11.64 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

12.84 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

20.30 лв.

 

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: test